728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Έρευνες στην Πρέβεζα για τον συζυγοκτόνο της Χαλκιδικής



Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στην Πρέβεζα και την Θεσπρωτία.

Τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, αναφέρουν ότι έχει σημάνει συναγερμός στην Αστυνομία, για τον εντοπισμό του 33χρονου Αλβανού, Κλοντ Λέσι, ο οποίος δολοφόνησε τη σύζυγο του στην Χαλκιδική και στη συνέχεια να άρπαξε το 4χρονο παιδάκι τους, τον Φοίβο.

Επίσημη ενημέρωση για το ζήτημα από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου δεν υπάρχει, ωστόσο τα τοπικά Μέσα αναφέρουν ότι η Αστυνομία αξιοποίησε πληροφορίες που είχε και έστησε μπλόκα σε κομβικά σημεία της περιοχής που οδηγούν στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Νέα μαρτυρία για τον συζυγοκτόνο της Χαλκιδικής από οδηγό ταξί


Μια νέα μαρτυρία ενός οδηγού ταξί που αφορά τον συζυγοκτόνο της Χαλκιδικής έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Ο επαγγελματίας οδηγός σύμφωνα με τον ίδιο την περασμένη Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, βρισκόταν στα ΚΤΕΛ Μουδανιών όταν ένας αλλοδαπός επιβιβάστηκε στο όχημα του.

Σύμφωνα με τον οδηγό ταξί το συγκεκριμένο άτομο ήταν ο καταζητούμενος Αλβανός δράστης της άγριας δολοφονίας στη Χαλκιδική.

Το ίδιο άτομο μαζί του είχε και ένα μικρό αγοράκι που σύμφωνα με τον ταξιτζή έμοιαζε με τον μικρό Φοίβο.

Έρευνες στην Πρέβεζα για τον συζυγοκτόνο της Χαλκιδικής Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Ιανουαρίου 20, 2016 Rating: 5 Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στην Πρέβεζα και την Θεσπρωτία. Τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, αναφέρουν ότι έχει σημάνει σ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: