728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Έμειναν στο 1-1 Δόξα και Απόλλων Πάργας στον Ωρωπό



Τυχερός και άτυχος, μπορεί να χαρακτηριστεί ο Απόλλων Πάργας στην αναμέτρηση με την Δόξα Ωρωπού που τελείωσε ισόπαλη. Οι δύο αντίπαλοι είχαν από ένα γκολ και ευκαιρίες και η ισοπαλία μάλλον χαρακτηρίζεται σαν δίκαιο αποτέλεσμα.
Ο Απόλλων Πάργας προηγήθηκε στο 8ο λεπτό με πλασέ του Ευθυμίου μετά από πάσα του Μηλιώνη, αλλά λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, η Δόξα Ωρωπού ισοφάρισε με τον μόνιμο σκόρερ της Κώστα Τσαλοκώστα.
Η ομάδα του Γιώργου Μουστάκα μπήκε δυνατά και στην επανάληψη, και είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει ένα δεύτερο γκολ. Η ομάδα του Βαγγέλη Φίντζου αγωνίστηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Γκότσε με δεύτερη κίτρινη κάρτα προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα και δημιούργησε και έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες για να φτάσει στη νίκη.
Υποτονικό το ματς στο τελευταίο 20λεπτο, όπου φυσιολογικά οι δύο αντίπαλοι, δεν μπορούσαν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό.
Διαιτητές: Ποντίκης
Βοηθοί: Μπάρκας-Γκόρος
ΠΑΣ Δόξα Ωρωπού (Βαγγέλης Φίντζος): Kώτσης, Σπυράκος, Μπαλακέρας, Λύγκουρης, Μαντούσης, Χουλιάρας (80΄Cela), Τζαλακώστας, Νταλαγιάννης (35΄ Babi), Γιοβάνης, Γκότσε, Hyseni.
Απόλλων Πάργας (Γιώργος Μουστάκας): Παπανικολάου, Μάρκος, Μπιστιώλης, Βάσιος Α., Goga, Tόρες, Ευθυμίου (60΄ Βάσιος Ε.), Αναστασίου (46΄Βέκιος), Βαρτζιώτης, Μηλιώνης, Γκλούτσαϊ (67΄Ντίσιος).
Έμειναν στο 1-1 Δόξα και Απόλλων Πάργας στον Ωρωπό Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Νοεμβρίου 08, 2015 Rating: 5 Τυχερός και άτυχος, μπορεί να χαρακτηριστεί ο Απόλλων Πάργας στην αναμέτρηση με την Δόξα Ωρωπού που τελείωσε ισόπαλη. Οι δύο αντίπαλ...

Ετικετες

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: