728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

«ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ SKARPOS TOURS»



Την Τρίτη 20/10/2015, το Skarpos Tours διέθεσε το Λεωφορείο για την μεταφορά προμηθειών, τις οποίες με δική του πρωτοβουλία είχε συλλέξει στα γραφεία του. Η μεταφορά έγινε προς το Ίδρυμα της Πωγωνιανής «Κιβωτός του Κόσμου» και αποτέλεσε μια κοινωνική προσφορά του Skarpos Tours.
Μαζί με τους εθελοντές ανθρώπους του Skarpos Tours, σε αυτήν την κίνηση ευαισθητοποίησης, συμμετείχαν και συνέβαλαν με τη δική τους προσπάθεια τα μέλη του ΚΑΠΗ Μαργαριτίου Θεσπρωτίας με κορυφαίο συντονιστή και επιμελητή τον Ιερέα του Ναού Μαργαριτίου Θεσπρωτίας, τον αξιοσέβαστο Πάτερ Νεκτάριο.
Η επιχείρηση  Skarpos Tours που εδρεύει στην Ελλάδα, και ειδικότερα στην όμορφη Πάργα, ηγείται στην τουριστική αγορά, καθώς δίνει πολλές δυνατότητες στους πελάτες της και έχει δυναμικό επιχειρηματικό  προφίλ.

Η επιχείρηση συμπορευόμενη από συνεργάτες και φίλους του Ανθρώπου, σε αυτές τις ιδιαίτερα δύσκολες εποχές μετά την κρίση, επιχειρούν να συμβάλουν σε μια καλύτερη αλλαγή του κόσμου.













































«ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ SKARPOS TOURS» Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Οκτωβρίου 20, 2015 Rating: 5 Την Τρίτη 20/10/2015, το Skarpos Tours διέθεσε το Λεωφορείο για την μεταφορά προμηθειών, τις οποίες με δική του πρωτοβουλία είχε συλ...

Ετικετες

[ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: