728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Στράτος Ιωάννου: «Τάσσομαι σαφώς υπέρ της ιδιωτικοποίησης του αεροδρομίου του Ακτίου γιατί...»



Το ρεπορτάζ του atpreveza για την ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου του Ακτίου (διαβάστε ΕΔΩ) φαίνεται πως «άγγιξε» ευαίσθητες... χορδές. Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας, κ. Στράτος Ιωάννου σε δήλωσή του στο atpreveza, αναφέρει:

«Δεν είναι η πρώτη φορά που τοποθετούμαι για το εν λόγω ζήτημα. Σε αρκετές ευκαιρίες που μου δόθηκαν κατά το πρόσφατο παρελθόν έχω πει πως τάσσομαι σαφώς υπέρ της ιδιωτικοποίησης του αεροδρομίου του Ακτίου. Για το συγκεκριμένο ζήτημα έχω άποψη μόνο για το αεροδρόμιο του Ακτίου και όχι για τα άλλα περιφερειακά αεροδρόμια.
Με το προηγούμενο καθεστώς λειτουργίας του, το Άκτιο δεν εξυπηρετούσε τις σύγχρονες τουριστικές ανάγκες και δεν ανταποκρινόταν στο 100% των δυνατοτήτων του, προς όφελος των πολιτών της ευρύτερης περιοχής μας.
Είναι απαραίτητο να ενισχυθούν οι υλικοτεχνικές υποδομές του αεροδρομίου, κάτι που δε γινόταν με την υπάρχουσα κατάσταση, ούτε θα μπορούσε να γίνει στο μέλλον. Ίσα-ίσα υπήρχαν δημοσιεύματα για τον προβληματικό κλιματισμό κ.α.
Η εταιρεία που αναλαμβάνει το αεροδρόμιο του Ακτίου έχει την τεχνογνωσία να φέρει περισσότερα αεροπλάνα στο Άκτιο, έχει την τεχνογνωσία να φέρει εκείνες της αεροπορικές εταιρείες και σε ώρες αιχμής, ώστε να αυξηθεί η κίνηση τουριστών και επιβατών στο αεροδρόμιο.
Ας σταθούμε στην easy jet. Ποιος κάνει απίστευτη διαφήμιση στο Νομό Πρέβεζας ως τουριστικό προορισμό. Το καθεστώς λειτουργίας του Ακτίου; Όχι βέβαια! Η ίδια η εταιρεία. Και έτσι είδαμε εγκωμιαστικά δημοσιεύματα στο σύνολο σχεδόν του βρετανικού Τύπου.
Με την επένδυση που θα γίνει στο αεροδρόμιο του Ακτίου και άλλες τέτοιες μεγάλες εταιρείες θα φέρουν τα αεροπλάνα τους στην περιοχή μας, κάτι που συνεπάγεται αύξηση των αφίξεων, περισσότερους τουρίστες και περισσότερες θέσεις εργασίας.
Παράλληλα η Fraport έχει την τεχνογνωσία, ώστε να κάνει εκείνες τις υλικοτεχνικές παρεμβάσεις, που θα φέρουν περισσότερα πανάκριβα Learjet στο αεροδρόμιο του Ακτίου. Στο κομμάτι αυτό με το υπάρχον καθεστώς λειτουργίας υπήρξε πρόβλημα στη στάθμευσή τους και κατά συνέπεια τα αεροσκάφη αυτά πήγαιναν αλλού να σταθμεύσουν.
Η ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου του Ακτίου θα φέρει περισσότερες επενδύσεις, περισσότερα αεροπλάνα, περισσότερο και ποιοτικότερο τουρισμό και κατά συνέπεια θα ωφελήσει την Π.Ε. Πρέβεζας».

Στράτος Ιωάννου: «Τάσσομαι σαφώς υπέρ της ιδιωτικοποίησης του αεροδρομίου του Ακτίου γιατί...» Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Οκτωβρίου 20, 2015 Rating: 5 Το ρεπορτάζ του atpreveza για την ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου του Ακτίου (διαβάστε  ΕΔΩ ) φαίνεται πως «άγγιξε» ευαίσθητες... χο...

Ετικετες

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: