728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ: Αναρμόδιο το Λιμεναρχείο και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο για επιβολή προστίμων στην παραλιακή ζώνη Πρέβεζας

prostima
Ένα επίσημο έγγραφο του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού έρχεται να τινάξει στον αέρα μία κρατούσα κατάσταση στον χώρο της παραλιακής ζώνης Πρέβεζας.
Πιο συγκεκριμένα, η Γενική Γραμματεία Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων με το υπ΄αριθμ.311310/66 έγγραφό της, που ήδη έχει σταλεί στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πρέβεζας και έχει κοινοποιηθεί στο Λιμεναρχείο από τις 5-8-2015, ξεκαθαρίζει ότι δεν προβλέπεται ρητά αλλά ούτε και προκύπτει εξουσιοδότηση στον Φορέα Διοίκησης Λιμένα για την από μέρους του επιβολή διοικητικών-χρηματικών προστίμων σε διοικούμενους.
Στη συνέχεια το έγγραφο ξεκαθαρίζει ότι αρμόδια για την επιμέλεια και έκδοση αποφάσεων και επιβολή προστίμων, είναι η Κτηματική Υπηρεσία Πρέβεζας.
Στο έγγραφο ξεκαθαρίζεται, όπως μπορείτε να δείτε πιο πάνω, ότι ουδέποτε έχει δοθεί εξουσιοδότηση στον Φορέα Διοίκησης Λιμένα  για την αρμοδιότητα αυτή.
Αυτό σημαίνει ότι  παράτυπα και παράνομα μέχρι σήμερα  επιλαμβάνονταν το Λιμεναρχείο και βεβαίωνε πρόστιμα υπέρ του πρώην Λιμενικού Ταμείου αλλά και υπέρ του νυν Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου για υποθέσεις αυθαίρετης χρήσεως δημοσίου χώρου στην παραλία Πρέβεζας,  χωρίς να έχει εξουσιοδότηση και δικαίωμα από το Νόμο να το κάνει αυτό.
Η αποκάλυψη αυτού του εγγράφου που κάνουμε σήμερα ανοίγει τον ασκό του Αιόλου, καθώς είναι πολλές οι περιπτώσεις που έχουν επιβληθεί πρόστιμα σε επαγγελματίες της παραλίας, σε περιπτερούχους, ακόμη και σε πωλητές καλαμποκιών, τα οποία έχουν καταλογιστεί στην Εφορία και θα πρέπει άμεσα να διαγραφούν.
Η μη συμμόρφωση με το παραπάνω έγγραφο συνιστούν κατάφωρη παράβαση καθήκοντος και θα πρέπει ο Εισαγγελέας αυτεπαγγέλτως να επιτελέσει το καθήκον του σε όσους επιμείνουν να διατηρούν αρμοδιότητες και να προσπορίζονται χρήματα που από το  Νόμο δεν δικαιούνται.
Δημήτρης Λούπας
prostima22

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ: Αναρμόδιο το Λιμεναρχείο και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο για επιβολή προστίμων στην παραλιακή ζώνη Πρέβεζας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Οκτωβρίου 22, 2015 Rating: 5 Ένα επίσημο έγγραφο του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού έρχεται να τινάξει στον αέρα μία κρατούσα κατάσταση...

Ετικετες

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: