ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ

[ΝΕΑ ΠΑΡΓΑΣ][bleft]

ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

[ΝΕΑ ΗΠΕΙΡΟΥ][twocolumns]

Χωρίς λεωφορεία αύριο η Θεσσαλονίκη λόγω... εκβιασμούΓια ωμό εκβιασμό μιλάει επί της ουσίας, η σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΟΑΣΘ, για την αυριανή επίσχεση εργασίας των εργαζομένων, που παραμένουν για έναν ολόκληρο μήνα απλήρωτοι.

Στην ανακοίνωσή του ο ΟΑΣΘ αναφέρει πως θεωρεί την άσκηση του δικαιώματος της επίσχεσης από μέρους των εργαζομένων καταχρηστική και εκτός των ορίων της καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών. 

Κάθε λίγο και λιγάκι στο ίδιο έργο θεατές
Όποτε υπάρχει οικονομικό θέμα με το δημόσιο, βλέπουμε το ίδιο έργο, έναν εκβιασμό του ΟΑΣΘ προς το κράτος με ομήρους το επιβατικό κοινό της Θεσ/κης.

Αποκαλύφθηκαν πια και έπεσαν οι μάσκες, άπαντες γνώριζαν ότι είχαμε εκλογές και υπηρεσιακή κυβέρνηση, επομένως ήταν πολύ λίγα αυτά που μπορούσαν να γίνουν.

Είναι τουλάχιστον περίεργη θα έλεγα, η στάση των εργαζομένων, όταν στη επίσημη ιστοσελίδα τους (Σ.Ε.Ο.Α.Σ.Θ.) ανακοίνωναν στις 12/9/2015 εφορευτική επιτροπή για εκλογές, για την ανάδειξη Εκπροσώπων στο Δ.Σ. του Ο.Α.Σ.Θ. και του Σ.Α.Σ.Θ. και στις 18/9/2015 έβγαζαν ανακοίνωση επίσχεσης εργασίας.

Το μόνο που δεν μας είπαν ΟΑΣΘ και εργαζόμενοι, είναι αν και οι μέτοχοι είναι απλήρωτοι!


ΠΗΓΗ: http://www.trolleatzis.com/2015/09/blog-post_75.html#ixzz3lmAc6R2x
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA

[ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙA ΠΑΡΓΑΣ][threecolumns]

ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

[ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ][bleft]

ΙΣΤΟΡΙΑ

[ΙΣΤΟΡΙΑ][bleft]

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][threecolumns]