728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Χωρίς λεωφορεία αύριο η Θεσσαλονίκη λόγω... εκβιασμού



Για ωμό εκβιασμό μιλάει επί της ουσίας, η σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΟΑΣΘ, για την αυριανή επίσχεση εργασίας των εργαζομένων, που παραμένουν για έναν ολόκληρο μήνα απλήρωτοι.

Στην ανακοίνωσή του ο ΟΑΣΘ αναφέρει πως θεωρεί την άσκηση του δικαιώματος της επίσχεσης από μέρους των εργαζομένων καταχρηστική και εκτός των ορίων της καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών. 

Κάθε λίγο και λιγάκι στο ίδιο έργο θεατές
Όποτε υπάρχει οικονομικό θέμα με το δημόσιο, βλέπουμε το ίδιο έργο, έναν εκβιασμό του ΟΑΣΘ προς το κράτος με ομήρους το επιβατικό κοινό της Θεσ/κης.

Αποκαλύφθηκαν πια και έπεσαν οι μάσκες, άπαντες γνώριζαν ότι είχαμε εκλογές και υπηρεσιακή κυβέρνηση, επομένως ήταν πολύ λίγα αυτά που μπορούσαν να γίνουν.

Είναι τουλάχιστον περίεργη θα έλεγα, η στάση των εργαζομένων, όταν στη επίσημη ιστοσελίδα τους (Σ.Ε.Ο.Α.Σ.Θ.) ανακοίνωναν στις 12/9/2015 εφορευτική επιτροπή για εκλογές, για την ανάδειξη Εκπροσώπων στο Δ.Σ. του Ο.Α.Σ.Θ. και του Σ.Α.Σ.Θ. και στις 18/9/2015 έβγαζαν ανακοίνωση επίσχεσης εργασίας.

Το μόνο που δεν μας είπαν ΟΑΣΘ και εργαζόμενοι, είναι αν και οι μέτοχοι είναι απλήρωτοι!


ΠΗΓΗ: http://www.trolleatzis.com/2015/09/blog-post_75.html#ixzz3lmAc6R2x
Χωρίς λεωφορεία αύριο η Θεσσαλονίκη λόγω... εκβιασμού Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 22, 2015 Rating: 5 Για ωμό εκβιασμό μιλάει επί της ουσίας, η σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΟΑΣΘ, για την αυριανή επίσχεση εργασίας των εργαζομένων, που ...

Ετικετες

[ΝΕΑ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: