728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ενταξης του τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας, σε έργο κτιριακής αναβάθμισης

 

Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας, σε έργο κτιριακής αναβάθμισης, με συνολική προϋπολογισθείσα δαπάνη ύψους 550.000,00€.

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια την ηγεσία του υπουργείου υγείας για την ικανοποίηση του αιτήματος ένταξης του τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας, σε έργο κτιριακής αναβάθμισης, με συνολική προϋπολογισθείσα δαπάνη ύψους 550.000,00€.
Το έργο αφορά στις «Υποδομές υγείας-Εθνικό Σύστημα Υγείας, Ανακαίνιση και Αναβάθμιση Υποδομών Νοσοκομείων», στις αρχικές λίστες του οποίου δεν περιλαμβάνονταν το Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας.
Πλέον, κατόπιν πολύμηνων και προσωπικών προσπαθειών, στις αναθεωρημένες λίστες των έργων κτιριακών αναβαθμίσεων του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, που απέστειλε το Υπουργείο Υγείας προς το ΤΑΙΠΕΔ και τις ΥΠΕ, περιλαμβάνεται το Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας για την ανακαίνιση του ΤΕΠ.Μέσω του έργου αυτού, θα επιτευχθεί η λειτουργική αναβάθμιση της κτιριακής υποδομής και ο εκσυγχρονισμός του ΤΕΠ του Νοσοκομείου, με αποτέλεσμα την παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών υγείας προς τους συμπολίτες μας.
Η παραπάνω δαπάνη της κτιριακής αναβάθμισης,έρχεται να προστεθεί στην προγενέστερη χορήγηση και πίστωση του ποσού των 325.000€, για την αντικατάσταση 80 κλινών και την προμήθεια αναισθησιολογικού συγκροτήματος του Νοσοκομείου Πρέβεζας.
Θα ήθελα τέλος να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό μας, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος καθ' όλη τη διάρκεια της θητείας του, εχει αποδείξει ότι οι υποδομές του Εθνικού Συστήματος Υγείας ανά τη χώρα αποτελούν προτεραιότητα και προσωπικό του στοίχημα με στόχο τη συνεχή βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.
Από πλευράς μου, θα συνεχίσω τις συστηματικές μου προσπάθειες για την ανάδειξη και αποτελεσματική απομείωση των αναγκών του τόπου μας, για μια Πρέβεζα ισχυρή, σύγχρονη και αντάξια της εμπιστοσύνης των κατοίκων της.
Ενταξης του τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας, σε έργο κτιριακής αναβάθμισης Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Ιουνίου 05, 2024 Rating: 5   Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια την ηγεσία του υπουργείου υγείας για την ικανοποίηση του αιτήματος ένταξης του τμήματος Επειγόντων Περιστατικώ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: