728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Γιώργο Κώτσηρα συναντήσεις με Φορείς και πολίτες του τόπου μας,



Χθες με τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Γιώργο Κώτσηρα πραγματοποιήσαμε συναντήσεις με Φορείς και πολίτες του τόπου μας, συζητώντας θέματα τοπικού ενδιαφέροντος, αλλά και το επίκαιρο ζήτημα των προσεχών ευρωεκλογών.


Χθες με τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Γιώργο Κώτσηρα πραγματοποιήσαμε συναντήσεις με Φορείς και πολίτες του τόπου μας, συζητώντας θέματα τοπικού ενδιαφέροντος, αλλά και το επίκαιρο ζήτημα των προσεχών ευρωεκλογών.
Επισκεφθήκαμε τον Μεσοπόταμο, τη Ν. Κερασούντα, τον Άγιο Γεώργιο, την πόλη της Φιλιππιάδας, αλλά και την Ιερά Μονή Προφήτη Ηλία στα Φλάμπουρα, όπου περιηγηθήκαμε στους χώρους της Μονής και ενημερωθήκαμε για το ιστορικό και πνευματικό της έργο στην ευρύτερη περιοχή.
Το πρόγραμμα των συναντήσεών μας, πλαισιώθηκε και με επισκέψεις στα γραφεία της Π.Ε. και στο Δημαρχείο της Πρέβεζας, κατα τις οποίες συζητήσαμε τοπικά θέματα αναδεικνύοντας τον ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στο χτίσιμο εποικοδομητικών συνεργασιών για την Ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας μας.
Στο πλαίσιο των συζητήσεών μας ενόψει της 9ης Ιουνίου και τη σημασία της επόμενης ημέρας των ευρωεκλογών, με ισχυρή Νέα Δημοκρατία, για την εξασφάλιση της ευρωπαϊκής μας πορείας, ο Υφυπουργός Εξωτερικών δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη σημασία της επιστολικής ψήφου, που εφαρμόζεται για πρώτη φορά στη χώρα μας στις επικείμενες Ευρωεκλογές, την οποία εκατοντάδες χιλιάδες εκλογέων αγκάλιασαν και εμπιστεύτηκαν, επιθυμώντας με αυτό τον τρόπο να συμμετέχουν από οποιαδήποτε μεριά του κόσμου, στην ανάδειξη των εκπροσώπων μας στην Ευρώπη.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω
όλους τους συμπολίτες και τους φορείς που συναντήσαμε, για την υποδοχή και τις ενδιαφέρουσες συζητήσεις που αναπτύξαμε, καθώς και τον Υφυπουργό Εξωτερικών, κ. Γιώργο Κώτσηρα, για το ενδιαφέρον που επέδειξε για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο νομός μας, αλλά και για τις προοπτικές του τόπου μας.












Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Γιώργο Κώτσηρα συναντήσεις με Φορείς και πολίτες του τόπου μας, Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Ιουνίου 05, 2024 Rating: 5 Χθες με τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Γιώργο Κώτσηρα πραγματοποιήσαμε συναντήσεις με Φορείς και πολίτες του τόπου μας, συζητώντας θέματα τοπικ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: