728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Σπύρος Κυριάκης: Παραβρέθηκα στην εκδήλωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), για την κοπή της βασιλόπιτας τους.



Με ιδιαίτερη χαρά παραβρέθηκα στην εκδήλωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), για την κοπή της βασιλόπιτας τους.



Με ιδιαίτερη χαρά παραβρέθηκα στην εκδήλωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), για την κοπή της βασιλόπιτας τους.
Πρωταρχικό καθήκον των Αστυνομικών, αποτελεί η τήρηση της δημόσιας τάξης και η ασφάλεια όλων των πολιτών, γι΄αυτό και ο σεβασμός που τους αρμόζει από όλους μας, είναι αδιαπραγμάτευτος.
Οι άντρες και οι γυναίκες της αστυνομίας δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα διασφαλίζοντας την ασφάλεια των Ελλήνων και γι'αυτό τον λόγο οφείλουμε ως πολιτεία να σταθούμε δίπλα τους διασφαλίζοντας με την σειρά μας την απρόσκοπτη τέλεση των καθηκόντων τους αλλά κυρίως παρέχοντάς τους τα ηθικά εφόδια και την αναγνώριση που τους πρέπει εμπράκτως.







Σπύρος Κυριάκης: Παραβρέθηκα στην εκδήλωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), για την κοπή της βασιλόπιτας τους. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Μαρτίου 06, 2024 Rating: 5 Με ιδιαίτερη χαρά παραβρέθηκα στην εκδήλωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), για την κοπή της βασιλόπιτας τους. Πρ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: