728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Αχιλλέας Δημάκος: Δεν θα γίνουν εξαιρέσεις σε κανένα επίπεδο

θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες που με εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους καθώς και τον Δήμαρχο Πάργας που μου έδωσε τη δυνατότητα να διαχειριστώ αυτή τη θέση .



Ύστερα από την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων μου ως πρόεδρος του λιμενικού ταμείου Πάργας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες που με εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους καθώς και τον Δήμαρχο Πάργας που μου έδωσε τη δυνατότητα να διαχειριστώ αυτή τη θέση .

Ζούμε σε εποχές μεγάλων αλλαγών σε διάφορα επίπεδα , ιδίως στον τουριστικό κλάδο που μας αφορά άμεσα , να αναμένετε αλλαγές και στον τόπο μας . Πάντα με γνώμονα το κοινό καλό και το συμφέρον όλων , πολιτών , επισκεπτών , επιχειρηματιών .

Θέλω να τονίσω το γεγονός ότι θα κινηθούμε στα πλαίσια που ορίζει ο νόμος και θα πορευθούμε βάσει νόμου απέναντι σε όλα τα ζητήματα που αφορούν το Λιμενικό ταμείο Πάργας . Δεν θα γίνουν εξαιρέσεις σε κανένα επίπεδο , όλοι ίσιοι απέναντι σε όσα ορίζει ο νόμος .

Όσο περνάει από το χέρι μας θα προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε τον «θησαυρό» στον οποίο ζούμε και εργαζόμαστε .

Σε πλαίσια καλής θέλησης και συνεργασίας έχουμε δημιουργήσει ένα email ltp.enimerosi@gmail.com στο οποίο θα μπορεί να αποστέλλεται οποιαδήποτε σκέψη και προβληματισμός όλων των πολιτών σε ότι αφορά τα θέματα του λιμενικού ταμείου .

Με εκτίμηση
Αχιλλέας Δημάκος.
Αχιλλέας Δημάκος: Δεν θα γίνουν εξαιρέσεις σε κανένα επίπεδο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Ιανουαρίου 28, 2024 Rating: 5 Ύστερα από την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων μου ως πρόεδρος του λιμενικού ταμείου Πάργας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες που ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: