728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Απο σήμερα ξεκινάω και εργάζομαι στο πεδίο, όχι απο το καφενείο.....!

Θα είμαι αρωγός στα θετικά και απέναντι σε οτιδήποτε μπορεί να βλάψει την Πάργα ,την Αγία Κυριακή,αλλά και τον ευρύτερο Δήμο. Απο σήμερα ξεκινάω και εργάζομαι στο πεδίο, όχι απο το καφενείο.....!



Αγαπητοί συμπατριώτες, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την μεγάλη τιμή και ευκαιρία που μου δώσατε να σας εκπροσωπήσω στο τοπικό συμβούλιο Πάργας .
Θέλω να είσαστε βέβαιοι ότι θα υπερασπιστώ τα συμφέροντα του τόπου μας με αφοσίωση και τιμιότητα .
Θα είμαι αρωγός στα θετικά και απέναντι σε οτιδήποτε μπορεί να βλάψει την Πάργα ,την Αγία Κυριακή,αλλά και τον ευρύτερο Δήμο.
Απο σήμερα ξεκινάω και εργάζομαι στο πεδίο, όχι απο το καφενείο.....!


Θέλω να συγχαρώ όσους εξελέγησαν από όλους τους συνδυασμούς και να πω σε όσους δεν κατάφεραν να εκλεγούν, ότι κανείς δεν περισσεύει, είμαστε όλοι μαζί στην ίδια βάρκα για το συμφέρον του τόπου μας.


Σας κάνω γνωστό το τηλέφωνό μου, που θα απαντάει πάντα σε κάθε σας απορία,σε κάθε παράπονο σας,αλλά θα ζητάω την γνώμη σας και την συμβουλή σας

Ευχαριστώ Αχιλλέας Δημάκος

6946502742
Απο σήμερα ξεκινάω και εργάζομαι στο πεδίο, όχι απο το καφενείο.....! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Οκτωβρίου 10, 2023 Rating: 5 Αγαπητοί συμπατριώτες, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την μεγάλη τιμή και ευκαιρία που μου δώσατε να σας εκπροσωπήσω στο τοπικό συμβούλιο ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: