728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

ΕΟΠΥΥ: Προσοχή σε παραπλανητικά sms

Για τις απάτες που γίνονται με πρόφαση τον ΕΟΠΥΥ ενημερώνει με ανακοίνωσή του ο Οργανισμός προκειμένου να μην πέσουν θύματα των επιτηδείων οι πολίτες.



Για τις απάτες που γίνονται με πρόφαση τον ΕΟΠΥΥ ενημερώνει με ανακοίνωσή του ο Οργανισμός προκειμένου να μην πέσουν θύματα των επιτηδείων οι πολίτες.

«Σας ενημερώνουμε ότι ο ΕΟΠΥΥ έχει γίνει αποδέκτης παραπόνων για παραπλανητικά μηνύματα sms που αποστέλλονται σε κινητό τηλέφωνο ασφαλισμένων με λογότυπο ΕΟΠΥΥ. Εφιστούμε την προσοχή όλων ως προς τα εξής: Ο ΕΟΠΥΥ αποστέλλει sms μηνύματα τα οποία είναι μόνον ενημερωτικά και αφορούν ενδεικτικά σε:

Εκτελέσεις γνωματεύσεων, εγκρίσεις γνωματεύσεων, αποφάσεις επιστροφών ατομικών αιτημάτων, υποβολές ατομικών αιτημάτων μέσω ΚΕΠ, επιβεβαίωση στοιχείων επικοινωνίας μέσω Φάκελος Ασφάλισης Υγείας.

Το κινητό τηλέφωνο στο οποίο αποστέλλονται sms δηλώνεται από τον εκδότη ιατρό κατά τη συνταγογράφηση ή αντλείται αυτόματα από τα στοιχεία επικοινωνίας που έχει επιβεβαιώσει ο ασφαλισμένος μέσω του Φακέλου Ασφάλισης Υγείας» σημειώνει ο Οργανισμός.

«Προσοχή, ο ΕΟΠΥΥ δεν προβαίνει σε καμία επικοινωνία (τηλεφωνική ή sms ή email) για γνωστοποίηση προσωπικών στοιχείων όπως Τραπεζικός Λογαριασμός IBAN κοκ» προστίθεται στη σχετική ανακοίνωση.




πηγη:https://www.epiruspost.gr/
ΕΟΠΥΥ: Προσοχή σε παραπλανητικά sms Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Οκτωβρίου 11, 2023 Rating: 5 Για τις απάτες που γίνονται με πρόφαση τον ΕΟΠΥΥ ενημερώνει με ανακοίνωσή του ο Οργανισμός προκειμένου να μην πέσουν θύματα των επιτηδείων ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: