728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ο πρόεδρος του συλλόγου ενοικιαζόμενων δωματίων Πάργας Βαγγέλης Τσοβίλης υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Αλέξανδρου Καχριμάνη

Οκτωβρίου είναι ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Τσοβίλης. Ο κ. Τσοβίλης δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο της εστίασης στην πόλη της Πάργας.



Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του Αλέξανδρου Καχριμάνη ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου είναι ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Τσοβίλης. Ο κ. Τσοβίλης δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο της εστίασης στην πόλη της Πάργας.

Είναι πρόεδρος του συλλόγου ενοικιαζόμενων δωματίων Πάργας και έχει καταφέρει λόγω του ήθους, της προσωπικότητας και του ακέραιου χαρακτήρα του να κερδίσει φιλίες, υποστηρικτές και εντυπώσεις.

Συμμετέχει και υποστηρίζει εθελοντικές, περιβαλλοντικές δράσεις που έχουν ως στόχο, μεταξύ άλλων, την ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης και την έννοια της ατομικής ευθύνης.

Σε ανακοίνωσή του ο κ. Τσοβίλης δήλωσε:

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου ως περιφεριακός σύμβουλος, με τον συνδυασμό του Κ. Καχριμάνη Αλέξανδρου. Η εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου ένας άνθρωπος με τόσο μεγάλη και σπουδαία πολιτική διαδρομή, με τιμά. Με την χαρά της υποψηφιότητας, έρχεται και το βάρος της μεγάλης ευθύνης.

Θα δώσουμε όλοι μας λοιπόν τον καλό αγώνα και θα βάλουμε τα δυνατά μας για να πάμε ετούτο τον τόπο, ένα ακόμη σκαλοπάτι πιο ψηλά. Γιατί η ουσία της ενασχόλησης με την πολιτική είναι να προσφέρεις, και να βάλεις ένα λιθαράκι για να γίνει αυτός ο κόσμος καλύτερος. Ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, για να κάνουμε την Ήπειρο μας ακόμα πιο μεγάλη, ακόμα πιο περήφανη!

Σας ευχαριστώ από καρδιάς
Ο πρόεδρος του συλλόγου ενοικιαζόμενων δωματίων Πάργας Βαγγέλης Τσοβίλης υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Αλέξανδρου Καχριμάνη Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Σεπτεμβρίου 12, 2023 Rating: 5 Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του Αλέξανδρου Καχριμάνη ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου είναι ο επιχειρ...

Ετικετες

[ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: