728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

250 ηλικιωμένοι εκπαιδεύτηκαν στις νέες τεχνολογίες

Ο απολογισμός του προγράμματος ψηφιακής επιμόρφωσης των ηλικιωμένων πραγματοποιήθηκε σε εκδήλωση που οργάνωσε ο ΟΚΠΑΠΑ.



Ο απολογισμός του προγράμματος ψηφιακής επιμόρφωσης των ηλικιωμένων πραγματοποιήθηκε σε εκδήλωση που οργάνωσε ο ΟΚΠΑΠΑ.

Παράλληλα απονεμήθηκαν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ιωαννιτών κος Βασίλειος Ζωγράφος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης κος Φώτης Βάββας, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» κος Δημήτριος Πάνου, η Διευθύντρια Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» κα Σοφία Τζιοβάρα, ο σύμβουλος του Αντιδημάρχου για θέματα Ψηφιακής τεχνολογίας κος Ευάγγελος Καρβούνης καθώς και ο Προϊστάμενος των ΚΑΠΗ κος Νικόλαος Κατσάνος.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ξεκίνησε πιλοτικά από τον Φεβρουάριο του 2023, μέσω προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Ιωαννιτών και του Εθνικού Δικτύου Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας φορέας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, στις ψηφιακές γωνίες που δημιουργήθηκαν στα ΚΑΠΗ του Δήμου Ιωαννιτών και το παρακολούθησαν 250 περίπου μέλη των ΚΑΠΗ, δίνοντας τους την δυνατότητα να ενδυναμωθούν ψηφιακά και να εξοικειωθούν με τις νέες τεχνολογίες, την πρόσβαση στις ψηφιακές υπηρεσίες και τις εφαρμογές του διαδικτύου.

Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ιωαννιτών μετέφερε τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Ιωαννίνων κ. Παπαγεωργίου και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την υλοποίηση του προγράμματος που ήταν αποτέλεσμα πολλών προσπαθειών του αείμνηστου Δήμαρχου Μωυσή Ελισάφ, ώστε ο Δήμος Ιωαννιτών να επιλεγεί στους πέντε Δήμους της χώρας για την εφαρμογή του προγράμματος.

Ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Διακυβέρνησης τόνισε ότι είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που παρέχει την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να εκπαιδευτούν και να έχουν καλύτερη πρόσβαση στις ψηφιακές υπηρεσίες, τόνισε δε ότι πρόθεση του Δήμου είναι το πρόγραμμα αυτό να συνεχιστεί με ιδίους πόρους.

Ο Πρόεδρος του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» εξέφρασε την χαρά του και δήλωσε ότι η σημερινή ημέρα είναι ημέρα τιμής και επιβράβευσης στους συμμετέχοντες του προγράμματος που ολοκλήρωσαν την εκπαίδευσή τους με επιτυχία και ευχαρίστησε τους ψηφιακούς εκπαιδευτές κα. Δημητρίου Γεωργία, κο. Παπαδιώτη Θωμά, κο. Σκαργιώτη Γεώργιο και τον κο. Σκούρτη Δημήτριο, για την εξαιρετική δουλεία που έκαναν αλλά και τους εργαζόμενους τόσο της κεντρικής Διεύθυνσης του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» όσο και τους υπαλλήλους των ΚΑΠΗ για την οργάνωση και υλοποίηση του προγράμματος.

Στο τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε προβολή video με προσωπικές μαρτυρίες των μελών των ΚΑΠΗ που συμμετείχαν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.



πηγη:https://www.epiruspost.gr/
250 ηλικιωμένοι εκπαιδεύτηκαν στις νέες τεχνολογίες Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Ιουλίου 13, 2023 Rating: 5 Ο απολογισμός του προγράμματος ψηφιακής επιμόρφωσης των ηλικιωμένων πραγματοποιήθηκε σε εκδήλωση που οργάνωσε ο ΟΚΠΑΠΑ. Παράλληλα απονεμήθη...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: