728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Δράσεις εθελοντών νοσηλευτών στην Πρέβεζα

Η ομάδα Εθελοντών Νοσηλευτών του Νοσοκομείου Πρέβεζας, σε συνεργασία με την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδας (ΕΝΕ) και το Δήμο Πρέβεζας, έχςι ήδη ξεκινήσει τις δράσεις της σε Σχολεία του Νομού.  Οι δράσεις μας αφορούν:



Η ομάδα Εθελοντών Νοσηλευτών του Νοσοκομείου Πρέβεζας, σε συνεργασία με την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδας (ΕΝΕ) και το Δήμο Πρέβεζας, έχςι ήδη ξεκινήσει τις δράσεις της σε Σχολεία του Νομού.

Οι δράσεις μας αφορούν:

α. Την εκπαίδευση μαθητών και εκπαιδευτικών στις Πρώτες Βοήθειες (ΚΑΡΠΑ, θέση ανάνηψης, χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή, έμφραγμα, σπασμοί, αιμορραγία, κάταγμα, θλάση, διάστρεμμα, τραύμα, αλλεργία, πνιγμός, πνιγμονή από ξένο σώμα, ρινορραγία, ηλεκτροπληξία, έγκαυμα κτλ) με χορήγηση βεβαίωσης παρακολούθησης στους εκπαιδευτικούς.

β. Την ενημέρωση πολιτών, ηλικιακών ομάδων 18-45 ετών, για τη δυνατότητα να γίνουν Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών (συνεργασία ΕΝΕ με σύλλογο «Όραμα Ελπίδας»).

Στόχος είναι να υιοθετήσουν οι νέοι άνθρωποι έναν θετικό τρόπο διοχέτευσης της ενέργειάς τους, μέσα από την ενσυναίσθηση και την αγάπη για τον συγγενή, το φίλο, το γείτονα, τον άγνωστο άνθρωπο, που έχει την ανάγκη τους για να κρατηθεί στη ζωή.

Σχετικές δράσεις έχουν γίνει στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Πρέβεζας στη Ν. Σαμψούντα, στο Γυμνάσιο Θεσπρωτικού, στο 1ο και 2ο Γυμνάσιο Φιλιππιάδας, και προγραμματίζονται για το Ενιαίο Λύκειο Καναλακίου (3 Μαρτίου), το 1ο ΕΠΑΛ Πρέβεζας (6 Μαρτίου) και το ΓΕΛ Θεσπρωτικού (13 Μαρτίου).

Η ομάδα των Εθελοντών Νοσηλευτών του Νοσοκομείου Πρέβεζας αποτελείται από τις/τους:

Βουλιστιώτη Ιουλία Θεοδωρακοπούλου Ελπίδα

Κάκο Κωνσταντίνο Μπάκου Σοφία

Νταλαγιάννη Αλεξάνδρα Παπουγκίδου Φιλάνθη

Σαρηγιαννίδου Σουσάνα Σάφη Μαρία

Σκανδάλη Χρυσηίδα Πέτρου Μαρία




πηγη:https://www.epiruspost.gr/
Δράσεις εθελοντών νοσηλευτών στην Πρέβεζα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Φεβρουαρίου 19, 2023 Rating: 5 Η ομάδα Εθελοντών Νοσηλευτών του Νοσοκομείου Πρέβεζας, σε συνεργασία με την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδας (ΕΝΕ) και το Δήμο Πρέβεζας, έχςι ήδη ξ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: