728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Στον Απόλλωνα Πάργας ο Τσιαφίτσας!

Το Δ.Σ. του Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την απόκτηση του Βάιου Τσιαφίτσα. Ο 25χρόνος μέσος που αγωνιζόταν μέχρι τα μέσα της σεζόν στον Α.Ο.Τρίκαλα αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας μας για την επίτευξη των στόχων της.



Το Δ.Σ. του Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την απόκτηση του Βάιου Τσιαφίτσα. Ο 25χρόνος μέσος που αγωνιζόταν μέχρι τα μέσα της σεζόν στον Α.Ο.Τρίκαλα αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας μας για την επίτευξη των στόχων της. Η διοίκηση τον καλωσορίζει του εύχεται υγεία και πάντα επιτυχίες.
Ο Βάιος Τσιαφίτσας έχει αγωνιστεί με επιτυχία στην Κ17 του Ολυμπιακού στην Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα και στην Γ Εθνική με τις ομάδες Ανατολή Ιωαννίνων, Θύελλα Σερβιανών Ιωαννίνων, ΟΦΑΜ Κέρκυρας, Θύελλα Κατσικά, ΑΕ Μυκόνου, ΠΟ Φήκης,Α.Ο.Τρίκαλα.
Στον Απόλλωνα Πάργας ο Τσιαφίτσας! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Ιανουαρίου 30, 2023 Rating: 5 Το Δ.Σ. του Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την απόκτηση του Βάιου Τσιαφίτσα. Ο 25χρόνος μέσος που αγωνιζόταν μέχρι τα μέσα της σεζόν στον Α.Ο.Τ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: