728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Παρούσα η Ήπειρος, απούσα η Κέρκυρα..

Παρόντες ήταν όλοι οι διοικητές των Νοσοκομείων της Ηπείρου σε ευρεία σύσκεψη που κάλεσε το Υπουργείο Υγείας..  Εκ των πραγμάτων σημαίνει ότι οι θητείες για τους διοικητές των Νοσοκομείων Χατζηκώστα, Άρτας και Πρέβεζας ανανεώθηκε όπως και του Διοικητή Λευκάδας.



Παρόντες ήταν όλοι οι διοικητές των Νοσοκομείων της Ηπείρου σε ευρεία σύσκεψη που κάλεσε το Υπουργείο Υγείας..

Εκ των πραγμάτων σημαίνει ότι οι θητείες για τους διοικητές των Νοσοκομείων Χατζηκώστα, Άρτας και Πρέβεζας ανανεώθηκε όπως και του Διοικητή Λευκάδας.

Σημειώνεται ότι η θητεία του διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Νίκου Κατσακιώρη δεν λήγει στον παρόντα χρόνο αλλά το ερχόμενο καλοκαίρι.

Απών ήταν ο διοικητής του Νοσοκομείου Κέρκυρας, ενός νοσοκομείου που τα προβλήματά του όλο το προηγούμενο διάστημα ξεπέρασαν τα όρια του νησιού και άγγιξαν και την Ήπειρο που κλήθηκε να συμπληρώσει εφημερίες με αποστολή γιατρών.. Η απουσία ερμηνεύεται και ως λήξη της θητείας..




πηγη:https://www.epiruspost.gr/
Παρούσα η Ήπειρος, απούσα η Κέρκυρα.. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Ιανουαρίου 13, 2023 Rating: 5 Παρόντες ήταν όλοι οι διοικητές των Νοσοκομείων της Ηπείρου σε ευρεία σύσκεψη που κάλεσε το Υπουργείο Υγείας.. Εκ των πραγμάτων σημαίνει ότ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: