728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Τέλεση Αγιασμού και Μήνυμα του Δημάρχου Πάργας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς


Με την προσπάθεια όλων θα πρέπει και εφέτος να προσφερθούν στους μαθητές οι καλύτερες συνθήκες που θα τους βοηθήσουν να αποκομίσουν όσα περισσότερα μπορούν για την εκπαίδευση τους και την ανάπτυξη του ήθους τους.




Σε όλα τα σχολεία του Δήμου Πάργας ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά με την τελετή του Αγιασμού και με την υποδοχή των μαθητών. O Δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς παραβρέθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Μεσοποτάμου και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Πάργας, από όπου και ευχήθηκε σε όλους τους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς να έχουν ένα δημιουργικό, χαρούμενο και υγιές διδακτικό έτος, που θα αποδώσει σε μέγιστο βαθμό τα επιθυμητά αποτελέσματα στα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας. Με την προσπάθεια όλων θα πρέπει και εφέτος να προσφερθούν στους μαθητές οι καλύτερες συνθήκες που θα τους βοηθήσουν να αποκομίσουν όσα περισσότερα μπορούν για την εκπαίδευση τους και την ανάπτυξη του ήθους τους.
Τέλεση Αγιασμού και Μήνυμα του Δημάρχου Πάργας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 12, 2022 Rating: 5 Σε όλα τα σχολεία του Δήμου Πάργας ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά με την τελετή του Αγιασμού και με την υποδοχή των μαθητών. O Δήμαρχος Πάργ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: