728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Μισισίπι: Προσγειώθηκε το αεροσκάφος που απειλούσε να πέσει σε κατάστημα της Walmart

Yπό κράτηση βρίσκεται ο πιλότος που απειλούσε να ρίξει το μικρό αεροσκάφος του σε ένα τοπικό κατάστημα της αλυσίδας Walmart στο Μισισίπι.



Yπό κράτηση βρίσκεται ο πιλότος που απειλούσε να ρίξει το μικρό αεροσκάφος του σε ένα τοπικό κατάστημα της αλυσίδας Walmart στο Μισισίπι.

Νωρίτερα, οι τοπικές αστυνομικές αρχές είχαν προχωρήσει σε εκκένωση του καταστήματος.

Η τοπική αστυνομία του Τουπέλο, στο Μισισίπι, είχε ανακοινώσει ότι ενημερώθηκε σχετικά με την κατάσταση νωρίτερα το Σάββατο και άρχισε να συνομιλεί απευθείας με τον πιλότο.

«Με την κινητικότητα ενός αεροπλάνου αυτού του τύπου, η ζώνη κινδύνου είναι πολύ μεγαλύτερη ακόμα και από αυτή του Τουπέλο», ανέφερε σε μία ανάρτησή της στο Facebook η τοπική αστυνομία.

Η αστυνομία είχε ενημερώσει ότι τόσο το κατάστημα της Walmart, όσο και ένας σταθμός ανεφοδιασμού καυσίμων είχαν εκκενωθεί και ότι οι άνθρωποι είχαν διασκορπιστεί στις γύρω περιοχές.

Αποσπάσματα από βίντεο, που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έδειχναν ένα μικρό αεροσκάφος να κάνει κύκλους πετώντας σε χαμηλό ύψος.



πηγη:https://www.zougla.gr/
Μισισίπι: Προσγειώθηκε το αεροσκάφος που απειλούσε να πέσει σε κατάστημα της Walmart Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 03, 2022 Rating: 5 Yπό κράτηση βρίσκεται ο πιλότος που απειλούσε να ρίξει το μικρό αεροσκάφος του σε ένα τοπικό κατάστημα της αλυσίδας Walmart στο Μισισίπι. Ν...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: