728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Το ”ευχαριστώ” του Απόλλωνα Πάργας

Μετά την ιστορική χθεσινή μέρα που επισφράγισε τη μεγαλύτερη επιτυχία της ομάδας στη σύγχρονη ιστορία της και τη συμμετοχή της για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της γ εθνικης, νιώθουμε ηθική υποχρέωση να πούμε τα εξής:



Μετά την ιστορική χθεσινή μέρα που επισφράγισε τη μεγαλύτερη επιτυχία της ομάδας στη σύγχρονη ιστορία της και τη συμμετοχή της για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της γ εθνικης, νιώθουμε ηθική υποχρέωση να πούμε τα εξής:

Ο στόχος επετεύχθη κάτω από αντίξοες συνθήκες, αφού κατά το μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν, στερηθηκαμε για ακόμη ένα χρόνο το γήπεδο μας, τους οπαδούς μας, περιφερόμενοι εδώ και εκεί, με σημαντικές σωματικές ,ψυχικές και οικονομικές επιπτώσεις. Όμως όλοι μαζί, αφοσιωμένοι στο σύλλογο που λατρεύουμε, τον οδηγήσαμε επιτέλους εκεί που πραγματικά του αξίζει.

Ευχαριστούμε τους υπέροχους ποδοσφαιριστές μας, που πραγματικά τίμησαν τη φανέλα μας, που αποδείχθηκαν αντάξιοι των προσδοκιών μας και ξεχώρισαν για την ικανότητα ,το ήθος και την αγάπη στο σύλλογο.
Ευχαριστούμε τους προπονητές μας, κύριο Βέρμπη και κύριο Ζαραβελλα, καθώς ήταν τιμή, χαρά και τύχη να τους έχουμε κοντά μας.
Ευχαριστούμε το φροντιστη μας για τις υπηρεσίες του καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
Ευχαριστούμε ο κληροδότημα Βασιλα για την αέναη συμπαράσταση του στο σύλλογο.
Ευχαριστούμε τη δημοτική αρχή για τη συμβολή της ώστε να λυθεί το γηπεδικο.
Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας για τη βοήθεια, τη στήριξη και την προσφορά.
Ευχαριστούμε όλους τους αντιπάλους μας, γιατί η δική τους αξία, έδωσε νόημα στην επιτυχία μας.
Ευχαριστούμε κάθε φιλόξενη έδρα που μας υποδέχτηκε.
Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που μας στερήθηκε και τον στερηθηκαμε. Πλέον θα είναι μαζί μας όπως στα μπαράζ και τίποτα δε μας φοβίζει με τον κόσμο μας δίπλα μας.
Το όνειρο τώρα αρχίζει.
Το ταξίδι τώρα ξεκινά.
Όλοι δίπλα στην ομάδα μας.


ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟΛΛΩΝ
ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟΛΛΩΝ
Το ”ευχαριστώ” του Απόλλωνα Πάργας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Ιουνίου 07, 2022 Rating: 5 Μετά την ιστορική χθεσινή μέρα που επισφράγισε τη μεγαλύτερη επιτυχία της ομάδας στη σύγχρονη ιστορία της και τη συμμετοχή της για πρώτη φορ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: