728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Την Πέμπτη (9/6) η Γ.Σ. του Απόλλωνα Πάργας

 

Την Πέμπτη 9 Ιουνίου στις 16:00 , στο Πνευματικό κέντρο,ο σύλλογος θα πραγματοποιήσει γενική συνέλευση των μελών του, ώστε να γίνει απολογισμος των πεπραγμένων των δύο τελευταίων ετών, ταυτόχρονα με τη λήξη της θητείας της υπάρχουσας διοίκησης. Επίσης θα παρθούν σημαντικές απόφασεις για το σχεδιασμό και το μέλλον του συλλόγου στη γ εθνική κατηγορία. Η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη. Την Πέμπτη στις 16:00 όλοι όσοι αγαπάμε την ομάδα, ας είμαστε όλοι εκεί.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Την Πέμπτη 9 Ιουνίου στις 16:00 , στο Πνευματικό κέντρο,ο σύλλογος θα πραγματοποιήσει γενική συνέλευση των μελών του, ώστε να γίνει απολογισμος των πεπραγμένων των δύο τελευταίων ετών, ταυτόχρονα με τη λήξη της θητείας της υπάρχουσας διοίκησης. Επίσης θα παρθούν σημαντικές απόφασεις για το σχεδιασμό και το μέλλον του συλλόγου στη γ εθνική κατηγορία.
Η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη.
Την Πέμπτη στις 16:00 όλοι όσοι αγαπάμε την ομάδα, ας είμαστε όλοι εκεί.
Την Πέμπτη (9/6) η Γ.Σ. του Απόλλωνα Πάργας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Ιουνίου 07, 2022 Rating: 5   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Την Πέμπτη 9 Ιουνίου στις 16:00 , στο Πνευματικό κέντρο,ο σύλλογος θα πραγματοποιήσει γενι...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: