728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Το ''ευχαριστώ'' του Απόλλωνα Πάργας μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Μετά τη χθεσινή μεγάλη μέρα για το σύλλογο μας και την πανάξια κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο σύλλογος νιώθει την ανάγκη να πει τα εξής:



Μετά τη χθεσινή μεγάλη μέρα για το σύλλογο μας και την πανάξια κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο σύλλογος νιώθει την ανάγκη να πει τα εξής:
Ευχαριστούμε όλες τις ομάδες που μπήκαν στον κόπο να μας συγχαρούν, μέσα από ανακοινώσεις ανιδιοτελούς σεβασμού για το σύλλογο μας, δείχνοντας τον αθλητικό πολιτισμό που διέπει τους συλλόγους αυτούς και την πραγματική σχέση που πρέπει να έχουμε μεταξύ μας όλοι οι σύλλογοι.
Συγχαίρουμε την ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας ,για την άψογη οργάνωση και τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Μια υποδειγματική διοργάνωση, χωρίς σχεδόν κανένα παρατράγουδο.
Συγχαίρουμε όλα τα σωματεία, που η δική τους προσπάθεια έκανε εμας καλύτερους. Που η δική τους αξία δίνει ακόμη μεγαλύτερη σημασία στον τίτλο μας. Που σε τόσο δύσκολους καιρούς υπάρχουν ακόμα άνθρωποι ρομαντικοί που συντηρούν ομάδες και προάγουν τον αθλητισμό μας. Ευχόμαστε σε όλα τα σωματεία υγεία και χαρές όπως εμείς φέτος. Μέσα από το ευ αγωνίζεσθαι και τη δική τους προσπάθεια ,γινόμασταν και εμείς καλύτεροι.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας και τον κόσμο μας. Ευχαριστούμε όσους βρέθηκαν δίπλα μας σε αυτή την πραγματικά μεγάλη προσπάθεια που κάναμε. Ήταν λίγοι, αλλά βοήθησαν πολύ.
Η ομάδα έφτασε στο στόχο της, χωρίς γήπεδο, προπονουμενη κάθε μέρα σε διαφορετικό γήπεδο κάνοντας ταξίδια για μια προπόνηση ανά την περιοχή. Στερήθηκε το σπίτι της, την έδρα της, τον κόσμο της.
Παρόλαυτα, κατάφερε να φτάσει στον τελικό της στόχο, καταγράφοντας μόνο μια ήττα, έχοντας την καλύτερη επίθεση και άμυνα του πρωταθλήματος με διαφορά τερμάτων 67-14. Οι αντίξοες συνθήκες όλα αυτά τα χρόνια, μας έκαναν ακόμα πιο δυνατούς κατακτώντας το πολυπόθητο πρωτάθλημα μετά από μια εικοσαετία.( Βέβαια η ομάδα δέκα χρόνια ήταν στη δ Εθνική)
Ευχαριστούμε τους εξαιρετικούς προπονητές μας, τον κύριο Βερμπη και τον κύριο Ζαραβελα, ευελπιστώντας να τους έχουμε κοντά μας για πολλά χρόνια.
Τέλος και ιδιαίτερα εμφατικά, ευχαριστούμε τους ποδοσφαιριστές μας για την τεράστια προσπάθεια, το ήθος και την αγωνιστική αξία τους.
Το ''ευχαριστώ'' του Απόλλωνα Πάργας μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Απριλίου 10, 2022 Rating: 5 Μετά τη χθεσινή μεγάλη μέρα για το σύλλογο μας και την πανάξια κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο σύλλογος νιώθει την ανάγκη να πει τα εξής: Ευ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: