728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Δωρεά οργάνων από 66χρονο στο Χατζηκώστα

Δωρεά ζωής στο νοσοκομείο Χατζηκώστα. Μεγαλείο ψυχής από τους οικείους 66χρονου που έχασε την μάχη καθώς προχώρησαν σε δωρεά οργάνων.





Δωρεά ζωής στο νοσοκομείο Χατζηκώστα. Μεγαλείο ψυχής από τους οικείους 66χρονου που έχασε την μάχη καθώς προχώρησαν σε δωρεά οργάνων.

Το επιτελείο του νοσοκομείο σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων προχώρησε στη λήψη νεφρών και οφθαλμών που δίνουν ζωή σε άλλους ασθενείς στην Ελλάδα.

Ο 66χρονος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου και ήταν εγκεφαλικά νεκρός.

Η ιδέα της δωρεάς οργάνων μετά το τέλος της ζωής αποτελεί την ύψιστη μορφή εθελοντικής προσφοράς, ανθρωπισμού, πολιτισμού και αλτρουισμού καθώς και την βασική προϋπόθεση για την πραγματοποίηση του ιατρικού θαύματος της μεταμόσχευσης.

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου, εκφράζουμε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και τους ευχαριστούν για το ανθρώπινο μεγαλείο τους καθώς την ώρα της μεγαλύτερης οδύνης για την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου αποφάσισαν να γεφυρώσουν τη ζωή με τον θάνατο.

Η Διοίκηση του Γ.Ν.Ι. «Γ.ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ», ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει το προσωπικό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) και του Αναισθησιολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου μας, καθώς και όλο το προσωπικό των ομάδων μεταμόσχευσης που συνέβαλλε στην επιτυχή έκβαση της συγκεκριμένης δωρεάς οργάνων.




Δωρεά οργάνων από 66χρονο στο Χατζηκώστα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Μαρτίου 17, 2022 Rating: 5 Δωρεά ζωής στο νοσοκομείο Χατζηκώστα. Μεγαλείο ψυχής από τους οικείους 66χρονου που έχασε την μάχη καθώς προχώρησαν σε δωρεά οργάνων. Το επ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: