728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Πάργας.

Φίλοι της μοτοσυκλέτας και όχι μόνο βρέθηκαν εχτές Κυριακή 06 Φεβρουαρίου 2022 στις 11.30, στο καθιερωμένο ραντεβού για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.  Την κοπή πραγματοποίησε η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Πάργας στον PONTE cafe - bistro στην παραλία της Πάργας.  Μέλη, φίλοι και συνοδοί δίτροχων παντός είδους τηρώντας όλα τα υγειονομικά Πρωτόκολλα, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ξεκινήσουν να οργανώνουν τα πλάνα των εξορμήσεων.  Ο πρόεδρος της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Πάργας Θοδωρής Ζαχαριάς , ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία, Καλά και ασφαλή ταξίδια.

Φίλοι της μοτοσυκλέτας και όχι μόνο βρέθηκαν εχτές Κυριακή 06 Φεβρουαρίου 2022 στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Πάργας που έγινε στο PONTE cafe - bistro στην παραλία της Πάργας. 

Μέλη, φίλοι και συνοδοί δίτροχων παντός είδους τηρώντας όλα τα υγειονομικά Πρωτόκολλα, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ξεκινήσουν να οργανώνουν τα πλάνα των εξορμήσεων. 

Ο πρόεδρος και τα μέλη της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Πάργας ευχήθηκαν σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία, Καλά και ασφαλή ταξίδια.








Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Πάργας. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 07, 2022 Rating: 5 Φίλοι της μοτοσυκλέτας και όχι μόνο βρέθηκαν εχτές Κυριακή 06 Φεβρουαρίου 2022 στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Λέσχης Μοτοσυκλετιστ...

[][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: