728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Υπερχείλισε ο Αχέροντας, πλημμύρες στη Γλυκή Bίντεο

Σε κλοιό προβλημάτων εισέρχεται σταδιακά η Ήπειρος μετά τις συνεχείς βροχοπτώσεις και τις σποραδικές καταιγίδες που εκδηλώνονται με ένταση.



Σε κλοιό προβλημάτων εισέρχεται σταδιακά η Ήπειρος μετά τις συνεχείς βροχοπτώσεις και τις σποραδικές καταιγίδες που εκδηλώνονται με ένταση.

Την τελευταία ώρα τα σοβαρότερα προβλήματα καταγράφονται στην περιοχή της Γλυκής όπου ήδη έχει υπερχειλίσει ο Αχέροντας ενώ οριακή είναι η κατάσταση και σε άλλα σημεία του ποταμού.

Στην Γλυκή καταστήματα και εκτάσεις έχουν πλημμυρίσει.

«Το ποτάμι έχει βγει.. Ευτυχώς δεν κινδυνεύουν ζωές» δήλωσε στο Epiruspost ο Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης ο οποίος βρίσκεται στο σημείο όπου σημειώνονται τα προβλήματα.

Ήδη επιχειρούν μηχανήματα του Δήμου για να διευθετήσουν τα νερά του ποταμού ενώ αρκετά προβλήματα καταγράφονται και σε άλλα σημεία του Δήμου Σουλίου.

«Χείμαρροι και παραπόταμοι είναι σε οριακή κατάσταση. Ήδη στον Μαυρότοπο παρασύρθηκαν δύο γεφύρια.. Με έντεκα μηχανήματα επιχειρούμε σε διάφορα σημεία για να αποφύγουμε πλημμύρες» τόνισε ο κ. Καραγιάννης.

Υπερχείλισε ο Αχέροντας, πλημμύρες στη Γλυκή Bίντεο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Δεκεμβρίου 11, 2021 Rating: 5 Σε κλοιό προβλημάτων εισέρχεται σταδιακά η Ήπειρος μετά τις συνεχείς βροχοπτώσεις και τις σποραδικές καταιγίδες που εκδηλώνονται με ένταση....

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: