728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Α.Ο. ΠΑΡΓΑΣ: Πήρε Το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα

Το πρώτο ροζ φύλλο πήρε σήμερα η ομάδα μας μετά από μια δυνατή και γεμάτη σασπένς  αναμέτρηση πράγμα που μαρτυρεί το τελικό αποτέλεσμα  52-54.!!!!! Ευχαριστούμε τον Αστέρα παγωνιου για την άψογη φιλοξενία καθώς και το coach Κώστα Ντιναλέξη όπου έδωσε τα εύσημα στην ομάδα μας, για την αγωνιστική της συμπεριφορά!!με την σειρά μας τους ευχαριστούμε όλους και τους περιμένουμε στην Πάργα για αντίστοιχη συμπεριφορά!!! Από τους νικητές αγωνίστηκαν οι Παππάς Φίλιππος,ελυσεως Αυλωνίτης, Γκίκας Κυριάκος, Καρβούνης Γιώργος , Σπύρος Λάτσος, Κονταξής Νίκος,Παππάς Βασίλειος, Τσοβιλης Βασίλειος!!! Coach Petros Kokkoris !!!!




Το πρώτο ροζ φύλλο πήρε σήμερα η ομάδα μας μετά από μια δυνατή και γεμάτη σασπένς αναμέτρηση πράγμα που μαρτυρεί το τελικό αποτέλεσμα 52-54.!!!!! Ευχαριστούμε τον Αστέρα παγωνιου για την άψογη φιλοξενία καθώς και το coach Κώστα Ντιναλέξη όπου έδωσε τα εύσημα στην ομάδα μας, για την αγωνιστική της συμπεριφορά!!με την σειρά μας τους ευχαριστούμε όλους και τους περιμένουμε στην Πάργα για αντίστοιχη συμπεριφορά!!!
Από τους νικητές αγωνίστηκαν οι Παππάς Φίλιππος,ελυσεως Αυλωνίτης, Γκίκας Κυριάκος, Καρβούνης Γιώργος , Σπύρος Λάτσος, Κονταξής Νίκος,Παππάς Βασίλειος, Τσοβιλης Βασίλειος!!!
Coach Petros Kokkoris !!!!
Α.Ο. ΠΑΡΓΑΣ: Πήρε Το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Νοεμβρίου 08, 2021 Rating: 5 Το πρώτο ροζ φύλλο πήρε σήμερα η ομάδα μας μετά από μια δυνατή και γεμάτη σασπένς αναμέτρηση πράγμα που μαρτυρεί το τελικό αποτέλεσμα 52-54....

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: