728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Νέο «Εξοικονομώ» εντός του Νοεμβρίου

Εντός Νοεμβρίου θα ανοίξει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για το νέο «Εξοικονομώ», όπως επεσήμανε σήμερα ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας μιλώντας στο Μega.



Εντός Νοεμβρίου θα ανοίξει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για το νέο «Εξοικονομώ», όπως επεσήμανε σήμερα ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας μιλώντας στο Μega.

Όπως είπε για το νέο Εξοικονομώ, ” μία ενεργειακή αναβάθμιση μιας κατοικίας, μπορεί να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας έως και 70%. Τι σημαίνει αυτό ; Σημαίνει 70% χαμηλότερο λογαριασμό ρεύματος. Άρα το νέο Εξοικονομώ είναι πολύ πιο δίκαιο, είναι πολύ πιο αποδοτικό “.

Και εξήγησε τους λόγους που το νέο Εξοικονομώ θα είναι πιο δίκαιο και αποδοτικό.

” -Πρώτον καταργήσαμε τη χρονική ιεράρχηση. Θέτουμε κριτήρια τα οποία έχουν να κάνουν με το κόστος εξοικονομούμενης κιλοβατώρας. Τι σημαίνει αυτό: ότι όποιος καταφέρνει με τα ίδια χρήματα να πετυχαίνει μεγαλύτερη ενεργειακή αναβάθμιση τότε θα έχει προτεραιότητα.

-Δεύτερον με κοινωνικά κριτήρια. Πολύτεχνες οικογένειες, μονογονεϊκές οικογένειες έχουν περισσότερα μόρια. Και βέβαια μια σειρά από ΄΄αλλα κριτήρια όπου αντικειμενικά και με διαφάνεια θα προκύπτει μια λίστα”, τόνισε και υπενθύμισε ότι ο οδηγός του νέου Εξοικονομώ έχει ήδη δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

” Άρα μπορούν οι μηχανικοί να προστρέξουν και να δουν ποια θα είναι τα κριτήρια και ποιοι θα είναι οι επιλέξιμοι ” πρόσθεσε.




Νέο «Εξοικονομώ» εντός του Νοεμβρίου Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Νοεμβρίου 08, 2021 Rating: 5 Εντός Νοεμβρίου θα ανοίξει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για το νέο «Εξοικονομώ», όπως επεσήμανε σήμερα ο υπουργός Περιβάλλοντος και...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: