728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Εννιά ανανεώσεις για τον Αετό Αγιάς.



  1. Ανανέωσε με τον Αετό Αγιάς για την ποδοσφαιρική χρονιά 2021/22 ο Ερρίκος Παπαγεωργίου…Ο έμπειρος και ταλαντούχος τερματοφύλακας της ομάδας μας θα βρίσκεται και την φετινή χρονιά κάτω από το τέρμα του Αετού Αγιάς στην Ά κατηγορία..Ευχόμαστε καλή πορεία στον Ερρίκο χωρίς γκολ και χωρίς τραυματισμούς!
    Το ΔΣ
  2. Ανανέωσε με τον Αετό Αγιάς για την ποδοσφαιρική χρονιά 2021/22 ο Δημήτρης Γκουλιούμης…Ο ταλαντούχος παιχτης της ομάδας μας θα βρίσκεται και την φετινή χρονιά στο ρόστερ του Αετού Αγιάς στην Ά κατηγορία..Ευχόμαστε καλή πορεία στον Δημήτρη με υγεία και χωρίς τραυματισμούς!
  3. Ανανέωσε με τον Αετό Αγιάς για την ποδοσφαιρική χρονιά 2021/22 ο Γιώργος Φίλιος…Ο έμπειρος παιχτης της ομάδας μας θα βρίσκεται και την φετινή χρονιά στο ρόστερ του Αετού Αγιάς στην Ά κατηγορία..Ευχόμαστε καλή πορεία στον Γιώργο με υγεία και χωρίς τραυματισμούς και πολλά Γκολ!!!
  4. Ανανέωσε με τον Αετό Αγιάς για την ποδοσφαιρική χρονιά 2021/22 ο Παναγιώτης Φίλιος…Ο έμπειρος παιχτης της ομάδας μας θα βρίσκεται και την φετινή χρονιά στο ρόστερ του Αετού Αγιάς στην Ά κατηγορία..Ευχόμαστε καλή πορεία στον Παναγιώτη με υγεία και χωρίς τραυματισμούς και πολλά Γκολ!!!
  5. Ανανέωσε με τον Αετό Αγιάς για την ποδοσφαιρική χρονιά 2021/22 ο Adon Goga…Ο έμπειρος παιχτης της ομάδας μας θα βρίσκεται και την φετινή χρονιά στο ρόστερ του Αετού Αγιάς στην Ά κατηγορία..Ευχόμαστε καλή πορεία στον Adon με υγεία και χωρίς τραυματισμούς και πολλά Γκολ!!!
  6. Ανανέωσε με τον Αετό Αγιάς για την ποδοσφαιρική χρονιά 2021/22 ο Άγγελος Χαμζάι…Ο ταλαντουχος παιχτης της ομάδας μας θα βρίσκεται και την φετινή χρονιά στο ρόστερ του Αετού Αγιάς στην Ά κατηγορία..Ευχόμαστε καλή πορεία στον Άγγελο με υγεία και χωρίς τραυματισμούς και πολλά Γκολ!!!
  7. Ανανέωσε με τον Αετό Αγιάς για την ποδοσφαιρική χρονιά 2021/22 ο Λεωνίδας Μουτσάι…Ο ταλαντουχος παιχτης της ομάδας μας θα βρίσκεται και την φετινή χρονιά στο ρόστερ του Αετού Αγιάς στην Ά κατηγορία..Ευχόμαστε καλή πορεία στον Λεωνίδα με υγεία και χωρίς τραυματισμούς και πολλά Γκολ!!!
  8. Ανανέωσε με τον Αετό Αγιάς για την ποδοσφαιρική χρονιά 2021/22 ο Δημήτρης Σερίφης…Ο έμπειρος παιχτης της ομάδας μας θα βρίσκεται και την φετινή χρονιά στο ρόστερ του Αετού Αγιάς στην Ά κατηγορία..Ευχόμαστε καλή πορεία στον Δημήτρη με υγεία και χωρίς τραυματισμούς και πολλά Γκολ!!!
  9. Ανανέωσε με τον Αετό Αγιάς για την ποδοσφαιρική χρονιά 2021/22 ο Λευτέρης Πάντος…Ο πολύπειρος παιχτης της ομάδας μας θα βρίσκεται και την φετινή χρονιά στο ρόστερ του Αετού Αγιάς στην Ά κατηγορία..Ευχόμαστε καλή πορεία στον Λευτέρη με υγεία και χωρίς τραυματισμούς και πολλά Γκολ!!!



Εννιά ανανεώσεις για τον Αετό Αγιάς. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Αυγούστου 29, 2021 Rating: 5 Ανανέωσε με τον Αετό Αγιάς για την ποδοσφαιρική χρονιά 2021/22 ο Ερρίκος Παπαγεωργίου…Ο έμπειρος και ταλαντούχος τερματοφύλακας της ομάδας μ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: