728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Μία εκδήλωση αφιερωμένη στον 14χρονο Άγγελο…

Μία επετειακή εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση σε μία δύσκολη μέρα για την Πρέβεζα που θρηνούσε τον χαμό του Άγγελου.



Μία επετειακή εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση σε μία δύσκολη μέρα για την Πρέβεζα που θρηνούσε τον χαμό του Άγγελου.

Του 14χρονου που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το μεσημέρι του Σαββάτου.

Η αντιδήμαρχος Αθηνά Κωνσταντακάκη ανοίγοντας την εκδήλωση ήταν αυτή που έκανε γνωστό ότι είναι αφιερωμένη στον 14χρονο.

Στην εκδήλωση τον πρώτο λόγο είχαν τα παιδιά που μέσα από τους μουσικές και τα τραγούδια τους έστειλαν μηνύματα αισιοδοξίας και παράλληλα αποχαιρέτισαν έναν φίλο, συμμαθητή, συνομήλικο.

Οι μικτές χορωδίες «ΑΡΜΟΝΙΑ», «ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΑ» και το μουσικό σχολείο παρουσίασαν τραγούδια με αναφορά στην επανάσταση.

Προβλήθηκε η ταινία μικρού μήκους του 1ου γυμνασίου με θέμα «Η θυσία των Σουλιωτισσών στο Ζάλογγο ως πηγή έμπνευσης για την λογοτεχνική και καλλιτεχνική δημιουργία».

Η φιλόλογος και ποιήτρια Σπυριδούλα Γεωργοκίτσου διάβασε κείμενα και παρουσίασε την εκδήλωση.




Μία εκδήλωση αφιερωμένη στον 14χρονο Άγγελο… Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Ιουλίου 25, 2021 Rating: 5 Μία επετειακή εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση σε μία δύσκολη μέρα για την Πρέβεζα που θρηνούσε τον χαμό του Άγγελου....

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: