728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Εμβολιασμός 12-15 ετών: Ανοίγουν τα ραντεβού την Παρασκευή 30 Ιουλίου

Η Επιτροπή άναψε το «πράσινο φως»



Ηπρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου, έκανε γνωστό πως η Επιτροπή άναψε το «πράσινο φως» για τους εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού των παιδιών ηλικίας 12 έως 15 ετών.




Η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου, έκανε γνωστό πως η Επιτροπή άναψε το «πράσινο φως» για τους εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού των παιδιών ηλικίας 12 έως 15 ετών.

Η κα. Θεοδωρίδου τόνισε πως η απόφαση πάρθηκε για την προστασία της υγείας των παιδιών, την επιστροφή στη δια ζώσης διδασκαλία, αλλά και την προστασία των ευάλωτων ατόμων στο περιβάλλον των παιδιών.

Μάλιστα, η Επιτροπή τονίζει πως τα οφέλη από τον εμβολιασμό υπερτερούν από τις σπάνιες περιπτώσεις ανεπιθύμητων παρενεργειών.

Ο Μάριος Θεμιστοκλέους έκανε γνωστό πως η πλατφόρμα για τα ραντεβού στην συγκεκριμένα ηλικιακή ομάδα θα ανοίξει την Παρασκευή 30 Ιουλίου.

Εξήγησε ότι το ραντεβού για τον εμβολιασμό των παιδιών θα μπορεί να γίνεται από την πλατφόρμα emvolio.gov.gr με κωδικούς Taxisnet και το ραντεβού θα μπορεί να το κλείσει οποιοσδήποτε από τους γονείς που ανήκει στην ίδια οικογενειακή μερίδα με το παιδί.

Επίσης, το ραντεβού του παιδιού θα μπορεί να κλειστεί στα ΚΕΠ ή στα φαρμακεία, προσκομίζοντας ο γονέας τα ταυτοποιητικά στοιχεία τα δικά του και του παιδιού.

Τα παιδιά θα πρέπει να προσέρχονται για εμβολιασμό στα εμβολιαστικά κέντρα συνοδευόμενα από τον γονέα ή τον κηδεμόνα τους.





Εμβολιασμός 12-15 ετών: Ανοίγουν τα ραντεβού την Παρασκευή 30 Ιουλίου Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Ιουλίου 26, 2021 Rating: 5 Η Επιτροπή άναψε το «πράσινο φως» Η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου, έκανε γνωστό πως η Επιτροπή άναψε το «πράσ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: