728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

ΤΟ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ Β.Ε. ΒΑΣΙΛΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΡΓΑΣ

Το κληροδότημα Βασιλά κατάφερε με συντονισμένες ενέργειές του να επιταχύνει τις διαδικασίες για την υλοποίηση του έργου αντικατάσταση των κουφωμάτων, των παραθύρων και των εισόδων στο Κέντρο Υγείας Πάργας το οποίο χρηματοδοτεί εξολοκλήρου με το ποσό των 24.552,00 ευρώ. Απευθύνθηκε για το σκοπό αυτό τόσο στην 6η Υ.Π.Ε όσο και στο δήμο Πάργας.



Το κληροδότημα Βασιλά κατάφερε με συντονισμένες ενέργειές του να επιταχύνει τις διαδικασίες για την υλοποίηση του έργου αντικατάσταση των κουφωμάτων, των παραθύρων και των εισόδων στο Κέντρο Υγείας Πάργας το οποίο χρηματοδοτεί εξολοκλήρου με το ποσό των 24.552,00 ευρώ. Απευθύνθηκε για το σκοπό αυτό τόσο στην 6η Υ.Π.Ε όσο και στο δήμο Πάργας. Ήδη σήμερα , όπως μας πληροφόρησε ο προεδρεύων του κληροδοτήματος Σπύρος Νούσης, το σχέδιο της προγραμματικής σύμβασης για την εκτέλεση του έργου, μεταξύ του δήμου Πάργας και του κληροδοτήματος στάλθηκε στην Δνση κοινωφελών περιουσιών του Υπουργείου Οικονομικών για έγκριση προκειμένου να δοθεί η έγκριση και να καταστεί δυνατή η εκταμίευση των χρημάτων. Για το σκοπό αυτό υπάρχει πρόβλεψη και στον προϋπολογισμό του 2020. Μετά την υπογραφή της σύμβασης οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Πάργας θα αναλάβουν θα συνεχίσουν την διαδικασία αφού σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία όταν το κοινωφελές ίδρυμα δεν διαθέτει δική του τεχνική υπηρεσία αναθέτει την εκτέλεση του έργου, μέσω προγραμματικής σύμβασης, σε άλλο οργανισμό του ευρύτερου δημοσίου τομέα που διαθέτει αυτόνομη τεχνική υπηρεσία.

Για την παρακολούθηση της υλοποίησης του έργου θα συσταθεί κοινή επιτροπή αποτελούμενη από 2 εκπροσώπους του δήμου Πάργας και 2 εκπροσώπους του κληροδοτήματος. Όπως μας είπε ο κύριος Νούσης το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι το Πάσχα του 2021.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί ότι το 2020 με δαπάνες αποκλειστικά του κληροδοτήματος ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης των αποδυτηρίων στο Δημοτικό Στάδιο Πάργας και η προμήθεια αθλητικού υλικού.

ΤΟ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ Β.Ε. ΒΑΣΙΛΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΡΓΑΣ Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Νοεμβρίου 12, 2020 Rating: 5 Το κληροδότημα Βασιλά κατάφερε με συντονισμένες ενέργειές του να επιταχύνει τις διαδικασίες για την υλοποίηση του έργου αντικατάσταση των κ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: