728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Δεν τον πτόησαν τα μέτρα και οι απαγορεύσεις!

Τα απαγορευτικά μέτρα και οι περιορισμοί στην κυκλοφορία δεν εμπόδισαν έναν ημεδαπό να κινείται μεταφέροντας συσκευασίες με χασίς.



Τα απαγορευτικά μέτρα και οι περιορισμοί στην κυκλοφορία δεν εμπόδισαν έναν ημεδαπό να κινείται μεταφέροντας συσκευασίες με χασίς.

Ο ημεδαπός συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων και σε βάρος του σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο να επιβαίνει σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι κατείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• -17- συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -803- γραμμαρίων και

• κλώνοι δενδρυλλίων κάνναβης βάρους -250- γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.





Δεν τον πτόησαν τα μέτρα και οι απαγορεύσεις! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Νοεμβρίου 12, 2020 Rating: 5 Τα απαγορευτικά μέτρα και οι περιορισμοί στην κυκλοφορία δεν εμπόδισαν έναν ημεδαπό να κινείται μεταφέροντας συσκευασίες με χασίς. Ο ημεδαπό...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: