728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Μάνα κι ανήλικο συνελήφθησαν για έβδομη φορά!

Για έβδομη φορά μέσα στους τελευταίους μήνες συλλαμβάνεται μία ημεδαπή στην Άρτα η οποία κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.



Για έβδομη φορά μέσα στους τελευταίους μήνες συλλαμβάνεται μία ημεδαπή στην Άρτα η οποία κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Για έβδομη φορά από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας συνελήφθη ένα από τα πιτσιρίκια της να έχει κλέψει πορτοφόλι με χρηματικό ποσό μέσα από εργασιακό χώρο.

Οι απανωτές συλλήψεις πάνω δεν φαίνεται να πτοούν την ίδια. Άλλωστε λίγες ώρες αργότερα και μετά την απολογία της στις εισαγγελικές αρχές αφήνεται ελεύθερη.

Και τα παιδιά της, από οκτώ έως δώδεκα ετών, συνεχίζουν να κάνουν τις κλοπές… επάγγελμα.

Η προηγούμενη φορά που συνελήφθη η ίδια ήταν στις 10 Οκτωβρίου, όταν τότε δύο από τα πιτσιρίκια είχαν κλέψει τα χρήματα ηλικιωμένου.

Τώρα το ένα από τα ανήλια, αφαίρεσε πορτοφόλι που περιείχε χρήματα μέσα από εργασιακό χώρο.

Ο ανήλικος εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας και στην κατοχή του βρέθηκε το σύνολο σχεδόν του αφαιρεθέντος ποσού, το οποίο αποδόθηκε στον παθόντα.

Ακολούθως, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας αναζητήθηκε και συνελήφθη ημεδαπή, που κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας του ανήλικου.





Μάνα κι ανήλικο συνελήφθησαν για έβδομη φορά! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Νοεμβρίου 21, 2020 Rating: 5 Για έβδομη φορά μέσα στους τελευταίους μήνες συλλαμβάνεται μία ημεδαπή στην Άρτα η οποία κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. Γι...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: