728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Σύλλογος Εστίασης Πάργας:Η εστίαση δεν θα γίνει εργαλείο στα σχέδια των διαφόρων πολιτικών παρατάξεων.

Με λύπη διαβάσαμε σε τοπικό σάιτ ανάρτηση με την οποία ζητείται η ανάκληση απόλυσης εργαζομένου από επιχείρηση εστίασής της πόλης μας. Μια ανάρτηση στην οποία ναι μεν αναφέρονται τα στοιχεία της επιχείρησης αλλά όχι και του εργαζομένου. Επίσης, ο υπεύθυνος του σάιτ αν και είναι στην πόλη μας δεν ενδιαφέρθηκε για την άποψη της επιχείρησης και εάν αυτά που καταγγέλλονται ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
photo by Dimitris Filippou



Με λύπη διαβάσαμε σε τοπικό σάιτ ανάρτηση με την οποία ζητείται η ανάκληση απόλυσης εργαζομένου από επιχείρηση εστίασής της πόλης μας. Μια ανάρτηση στην οποία ναι μεν αναφέρονται τα στοιχεία της επιχείρησης αλλά όχι και του εργαζομένου. Επίσης, ο υπεύθυνος του σάιτ αν και είναι στην πόλη μας δεν ενδιαφέρθηκε για την άποψη της επιχείρησης και εάν αυτά που καταγγέλλονται ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. 

Ο εν λόγω ανώνυμος υπάλληλος αν και εργαζόταν στην επιχείρηση από τις 10 Ιουλίου αποφάσισε να κάνει την καταγγελία σε Επιτροπή αγώνα πολιτικού κόμματος αρχές Οκτώβρη …αλήθεια μετά από τόσες ημέρες ανακάλυψε ότι δεν υπήρχαν μέτρα προστασίας στην κουζίνα του όπου ήταν υπεύθυνος?

Μια ανάρτηση με πιασάρικο τίτλο λοιπόν που δίνει πάσα και ώθηση στον πραγματικό σκοπό της ανακοίνωσης της Επιτροπής αγώνα γνωστού πολιτικού κόμματος, στην προσπάθεια του να μαζέψει λίγους παραπάνω στα προγραμματισμένα συλλαλητήρια του .
Η εστίαση δεν θα γίνει εργαλείο στα σχέδια των διαφόρων πολιτικών παρατάξεων.

Ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο τα καταστήματα της εστίασης προσέφεραν εργασία σε όλους τους υπαλλήλους τους καλύπτοντας το εργασιακό και φυσικά το ασφαλιστικό τους κόστος. Τα πραγματικά γεγονότα του προαναφερθέντος συμβάν τα γνωρίζουν μόνον οι άμεσα εμπλεκόμενοι και καλό θα είναι πριν δημοσιεύονται άρθρα σαν αυτό να γίνεται πραγματική έρευνα.

Με εκτίμηση το ΔΣ του Συλλόγου Εστίασης
Σύλλογος Εστίασης Πάργας:Η εστίαση δεν θα γίνει εργαλείο στα σχέδια των διαφόρων πολιτικών παρατάξεων. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Οκτωβρίου 08, 2020 Rating: 5 photo by Dimitris Filippou Με λύπη διαβάσαμε σε τοπικό σάιτ ανάρτηση με την οποία ζητείται η ανάκληση απόλυσης εργαζομένου από επιχείρηση ε...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: