728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Στην Πάργα το «Selfie Reloaded» της ΕΡΤ2



Στο τελευταίο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου, το «Selfie» επισκέπτεται την Πάργα!

Ξεκινάμε την περιήγησή μας από το λιμάνι της Πάργας και επισκεπτόμαστε στο νησάκι της Παναγιάς, που δεσπόζει στον κόλπο του λιμανιού, τα απομεινάρια του γαλλικού οχυρού, την εκκλησία της Παναγιάς και μία υποθαλάσσια σπηλιά στον κόλπο της Πάργας, για την πρώτη υποβρύχια selfie της εκπομπής!



Συνεχίζουμε και επισκεπτόμαστε την τεράστια άγκυρα, που ζυγίζει 6 τόνους και σηματοδοτεί το λιμάνι της Πάργας, τον ιστορικό Ναό των Αγίων Αποστόλων και το Ενετικό Κάστρο.



Στον δεύτερο γύρο του παιχνιδιού, αναστατώνουμε την τοπική αγορά του λιμανιού της Πάργας, αναζητώντας Memory Selfie και συνεχίζουμε στον τρίτο γύρο του παιχνιδιού μ’ ένα «τοπικό παιχνίδι γνώσεων» στο Ενετικό Κάστρο.



Στον τελικό γύρο, μία σελφο-δρομία με σανίδες SUP (Stand Up Paddle Board) στη γαλάζια θάλασσα της Πάργας θα καθορίσει τον νικητή.

Ολοκληρώνουμε την περιήγησή μας στο λιμάνι της Πάργας, όπου με τη συνοδεία παραδοσιακής μουσικής και παραδοσιακών χορών, από τη Χορευτική Ομάδα Πάργας, ανακοινώνεται ο νικητής του συγκεκριμένου επεισοδίου.



Παρουσίαση-σκηνοθεσία: Παναγιώτης Κουντουράς.




Στην Πάργα το «Selfie Reloaded» της ΕΡΤ2 Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Αυγούστου 27, 2020 Rating: 5 Στο τελευταίο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου, το «Selfie» επισκέπτεται την Πάργα! Ξεκινάμε την περιήγησή μας από το λιμάνι της Πάργας και ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: