728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Πάργας Ευθ. Παππάς: ”Η Πάργα και ο Νομός Πρέβεζας έδειξαν ένα ξεχωριστό χαρακτήρα όσο αφορά το μεγάλο πρόβλημα με τον κορωνοϊό και συνολικά την διαχείριση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας”

Ο κ. Παππάς είναι Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πάργας. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Παππάς με σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και στο Πανεπιστήμιο του Ντε Σαλέντο του Λέτσε της Ιταλίας, είναι έμπειρος επιχειρηματίας στο τομέα Τουρισμού και δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια με επιτυχία στην περιοχή της Πάργας. Έχει εμπλακεί με επιτυχία επίσης και με την Ένωση Ξενοδόχων Ηπείρου στην οποία έχει διατελέσει Πρόεδρος.


Την Τρίτη 25 Αυγούστου στις 12 στον prisma 91.6 και ” Στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένος του Χρήστου Τσούτση τηλεφωνικά στην εκπομπή ήταν ο Ευθύμιος Παππάς.

Ο κ. Παππάς είναι Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πάργας.
Πιο συγκεκριμένα ο κ. Παππάς με σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και στο Πανεπιστήμιο του Ντε Σαλέντο του Λέτσε της Ιταλίας, είναι έμπειρος επιχειρηματίας στο τομέα Τουρισμού και δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια με επιτυχία στην περιοχή της Πάργας.
Έχει εμπλακεί με επιτυχία επίσης και με την Ένωση Ξενοδόχων Ηπείρου στην οποία έχει διατελέσει Πρόεδρος.

Συζητήσαμε αναλυτικά μαζί του για την φετινή τουριστική κίνηση σε Πάργα αλλά και Ήπειρο, τις νέες προκλήσεις στο κομμάτι της έλευσης και διαμονής τουριστών στην εποχή του covid 19 ( τήρηση πρωτοκόλλων, εξυπηρέτηση) αλλά και την επόμενη ημέρα σε έσοδα και θέσεις εργασίας για τις ξενοδοχειακές μονάδες και το κράτος. Αφού ο κ. Παππάς μας εξήγησε τις συνέργειες που πρέπει να γίνουν μεταξύ της τοπικής αυτοδιοίκησης , της κεντρικής διοίκησης και κυβέρνησης αλλά και των ατόμων που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό κλάδο σε επιχειρηματικό και εργατικό δυναμικό ώστε να φτιαχτεί και με την συμβολή νέων επιστημών και ειδικών συνεργατών ένας νέος οδικός χάρτης δεκαετίας, τοποθετήθηκε αναλυτικά και γύρω από το κομμάτι της κατάστασης των υποδομών της περιοχής μας.

Ο κ. Παππάς ανέλυσε όλες τις παραμέτρους κι ανέφερε λάθη ή παραλήψεις που παρουσιάστηκαν σε μέτρα σε μια πρωτόγνωρη τουριστική σεζόν όπως η φετινή, που όμως φαίνεται να ολοκληρώνεται με ανάμικτα συναισθήματα για εργαζόμενους και επιχειρήσεις πανελλαδικά .


” Η Πάργα αλλά και ο Νομός Πρέβεζας έδειξαν ένα ξεχωριστό χαρακτήρα όσο αφορά και το μεγάλο πρόβλημα με τον κορωνοϊό αλλά και συνολικά με την διαχείριση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας.”

” Εκεί οι άνθρωποι του τουρισμού δείξανε προσαρμοστικότητα, δώσανε λύσεις και το παλέψανε με όλες τους τις δυνάμεις.., ώστε να μην οδηγηθούμε στην καταστροφή. Και τα καταφέρανε…”

” Υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα στα οποία η πολιτεία πρέπει να ενσκήψει και να βρει λύσεις για το καλό όλων.”

” Υπήρχαν δυσκολίες στις μετακινήσεις με τις πτήσεις, στο τελικό αριθμό που επισκέφτηκε την χώρα μας αλλά και λόγω των ηλικιών που τελικώς ήρθαν και του μειωμένου διαθέσιμου εισοδήματος που τελικώς άφησαν..”

” Θέλω να ευχαριστήσω εκ μέρους όλης της περιοχής μας τους Έλληνες που ήρθαν και μας στήριξαν . Με την παρουσία τους μας έδωσαν πάρα πολύ μεγάλη στήριξη όχι μόνο οικονομική..”

” Καταφέραμε μέχρι σήμερα να διατηρήσουμε τα δεδομένα με τον covid σ’ παρά πολύ χαμηλά ποσοστά..” ” Αυτό δεν ήταν εύκολο. Να μην έχουμε κρούσματα, προϋπόθετε από πίσω σκληρή δουλειά . ”

” Θέλω να ευχαριστήσω επίσης το Δήμο Πάργας, τον Δήμαρχο κ. Νίκο Ζαχαριά αλλά και τους συνεργάτες του για την στήριξη και την βοήθεια. ”

” Οι συνάδελφοι δείξανε προσοχή και τεράστιο ενδιαφέρον όπως και όλοι οι εργαζόμενοι..” ” Πρώτο γι’ μας ήταν η ασφάλεια των εργαζομένων και των εαυτών μας αλλά προφανώς και των επισκεπτών..” ” Πιστεύω έως το τέλος να το έχουμε καταφέρει στο 100%..”

” Είμαστε ένας προορισμός στην ελίτ των τουριστικών επιλογών..” ” Δουλειά όλων των φορέων που δραστηριοποιούνται στη Πάργα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή είναι να καταφέρουν να αναδείξουν τον τόπο σ’ αυτή την Ελίτ σε Ευρωπαϊκό και γιατί όχι και παγκόσμιο επίπεδο.”

” Με καθυστέρηση λοιπόν άρχισε να έρχεται κόσμος από Σκανδιναβία, την Ολλανδία, την Γερμανία. Κόσμος που μας στήριξε και θα μας στηρίξει και τον Σεπτέμβρη.”









πηγη:https://www.prevezatoday.gr/
Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Πάργας Ευθ. Παππάς: ”Η Πάργα και ο Νομός Πρέβεζας έδειξαν ένα ξεχωριστό χαρακτήρα όσο αφορά το μεγάλο πρόβλημα με τον κορωνοϊό και συνολικά την διαχείριση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας” Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Αυγούστου 27, 2020 Rating: 5 Την Τρίτη 25 Αυγούστου στις 12 στον prisma 91.6 και ” Στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένος του Χρήστου Τσούτση τηλεφωνικά στην εκπομπή ήταν ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: