728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Στον Απόλλωνα Πάργας ο Βάσιος




Η συγκεκριμένη ανακοίνωση θα είναι λιγο διαφορετική από τις άλλες.Για το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή που ανακοινώνουμε ,ο ευθύς λόγος είναι επιβεβλημένος.

Μιμη,
Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση ο ιστορικός μας σύλλογος έχει την τιμή να σε καλωσορίσει ξανά.Η ομάδα που λάτρεψες,η φανέλα που μάτωσες,ο τόπος που ανδρώθηκες,οι άνθρωποι που σε αγαπούν ,σε δέχονται πάλι κοντά τους.
Μίμη ,για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκες στο καλεσμα μας και φυσικά δεν αρνήθηκες να βοηθήσεις την ομάδα της καρδιάς σου.Για άλλη μια φορά θα κοσμήσεις την ομάδα αλλά και την κοινωνία μας με το απαράμιλλο ήθος σου και τις ποδοσφαιρικές σου ικανότητες.Ανυπομονούμε να σε δούμε ξανά στο γήπεδο με τα χρώματα της ομάδας που λατρεύεις και λατρεύουμε.Συσσωμος ο σύλλογος ,η διοίκηση ο προπονητής ,τα μέλη,ειμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για την επιστροφή σου.
Μιμη,μας ελειψες.Να είσαι γερός,δυνατος και να μαγεύεις.
Με λίγα λογια
Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την αποκτηση του ποδοσφαιριστή
ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΑΣΙΟΥ
Στον Απόλλωνα Πάργας ο Βάσιος Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Ιουλίου 24, 2020 Rating: 5 Η συγκεκριμένη ανακοίνωση θα είναι λιγο διαφορετική από τις άλλες.Για το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή που ανακοινώνουμε ,ο ευθύς λόγος είν...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: