728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Μελέτη για το υδατοδρόμιο στην Παμβώτιδα

αδειοδότηση υδατοδρομίου στη λίμνη Παμβώτιδα


Αποφάσεις για την δρομολόγηση μιας σειράς σημαντικών έργων σε όλη την έκταση του Δήμου έλαβε η Οικονομική Επιτροπή κατά την σημερινή της συνεδρίαση.

Πρόκειται για παρεμβάσεις αναβάθμισης υποδομών που περιλαμβάνονται στο τεχνικό πρόγραμμα.

«Σκοπός της Δημοτικής Αρχής είναι να υλοποιήσει με συνέπεια το τεχνικό πρόγραμμα που ενέκρινε το δημοτικό συμβούλιο. Αυτό γίνεται πράξη παρ’ όλες τις δυσκολίες που έχουν προκληθεί τους τελευταίους μήνες. Οι υπηρεσίες του δήμου καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια ώστε να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις. Με την συνεργασία και την επίπονη δουλειά προχωρούμε σε μία σειρά έργων που απαντούν στα αιτήματα των πολιτών και επιλύουν σοβαρά προβλήματα» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Έργων και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Γιώργος Αρλέτος.

Η Οικονομική Επιτροπή στη σημερινή της συνεδρίαση προχώρησε στην ανάθεση της μελέτης για την αδειοδότηση υδατοδρομίου στη λίμνη Παμβώτιδα στην ένωση των εταιριών «Υδροπλάνα Ελλάδας ΑΕ» ΚΑΙ «Ελληνικά Υδατοδρόμια ΙΚΕ».

Η απόφαση για την ανάθεση είχε ληφθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο και ακολούθησε συνοπτικός διαγωνισμός.

Με την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής για την ανάθεση της μελέτης γίνεται ένα καθοριστικό βήμα προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία αδειοδότησης υδατοδρομίου στη λίμνη, με δεδομένο το ενδιαφέρον που υπάρχει από την διασύνδεση της περιοχής με διάφορους προορισμούς, ειδικά στα νησιά του Ιονίου.





Μελέτη για το υδατοδρόμιο στην Παμβώτιδα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Ιουλίου 22, 2020 Rating: 5 Αποφάσεις για την δρομολόγηση μιας σειράς σημαντικών έργων σε όλη την έκταση του Δήμου έλαβε η Οικονομική Επιτροπή κατά την σημερινή της ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: