728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ακόμη τρεις ανανεώσεις στον Απόλλωνα Πάργας






ΑΝΑΝΕΩΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...


Το διοικητικό συμβούλιο,ταγμένο στην υπηρεσία του αγαπημένου μας συλλόγου και με υψηλό το αίσθημα του καθήκοντος που έχει αναλαβει,ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση τριών ακόμα ποδοσφαιριστών,μένοντας πιστό στην υπόσχεση του για ντεμαράζ ανακοινώσεων τις προσεχείς ημέρες.
Πρόκειται για τους αθλητές μας:
1.Νίκος Κώτσιας(ο Νίκος ειναι η πρώτη ανανέωση μη γηγενούς ποδοσφαιριστή.η περσινή του πορεία σε αγωνιστικό επίπεδο,συν την ηθική του αρτιότητα που αποτελεί ζητούμενο για μας,ειναι παράγοντες που κατέστησαν ξανά απαραίτητη την παρουσία του στην ομάδα και θα ξαναβρεθεί κοντά μας με ομοφωνη αποφαση της διοίκησης.Εν τοιαύτη περιπτώσει ο σύλλογος επαναθωρακίζεται με έναν νεαρό αλλα έμπειρο ποδοσφαιριστη εγνωσμένης αξίας,που θα αποτελέσει ένα απο τα σημαντικότερα γρανάζια μας στις επιτυχίες που έρχονται.
2.Κλάιντι Τζαφερι (άλλο ένα παιδί από τον πλούτο των ακαδημιών μας που άνθησαν υπό την καθοδήγηση του νυν προπονητή μας.μακροχρόνια παρουσία στην ομάδα,αποδεδειγμένη αγάπη για το σύλλογο,ικανότατος ποδοσφαιριστής,δέχτηκε άμεσα την πρόσκλησή μας για επανένταξη στο δυναμικό μας.
3.Ρόμπερτ Κάλαι (νεαρός,χαμηλών τόνων,άλλο ένα προιόν των ακαδημιών μας που μας κάνει περήφανους με την εξέλιξη του.τα τελευταία χρόνια ανταποκρίνεται επαρκέστατα στην αντρική ομάδα και θα είναι και φέτος άλλη μια υπερπολύτιμη λύση στο ρόστερ μας.
Η ευχή μας θα είναι ξανά η τετριμμένη.ΥΓΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.οι ικανότητές του άλλωστε ,καθιστούν δεδομένη την επιτυχία.
Σύντομα νέες ανακοινώσεις
Και δεν ξεχνάμε:
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΛΛΩΝ
ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟΛΛΩΝ
ΜΕ ΤΙΜΗ
Ακόμη τρεις ανανεώσεις στον Απόλλωνα Πάργας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Ιουλίου 16, 2020 Rating: 5 ΑΝΑΝΕΩΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ... Το διοικητικό συμβούλιο,ταγμένο στην υπηρεσία του αγαπημένου μας συλλόγου και με υψηλό το αίσθημα του ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: