728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Δελτίο Τύπου : Επαναλειτουργία Περιφερειακών Ιατρείων στον Δήμο Πάργας




Η 6η ΥΠΕ , ο Δήμος Πάργας και οι Τοπικές Κοινότητες, ξεκινούν ξανά μετά από αρκετά χρόνια την λειτουργία των Περιφερειακών Ιατρείων του Δήμου. Τα Περιφερειακά Ιατρεία Σταυροχωρίου και Μεσοποτάμου θα ξεκινήσουν από την Τετάρτη 1 Ιουλίου την λειτουργία τους με πρόγραμμα που θα ανακοινώνεται έγκαιρα με ευθύνη των Κέντρων Υγείας. Θα ακολουθήσουν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα τα άλλα δυο Περιφερειακά Ιατρεία στην Αγιά και τον Βουβοπόταμο.

Ο Δήμος Πάργας εγκατέστησε Η/Υ, εκτυπωτή και πρόσβαση στο διαδίκτυο καθώς και προμήθευσε με τον απαραίτητο εξοπλισμό και υλικά τα Ιατρεία. Τα Τοπικά Συμβούλια αγκάλιασαν την προσπάθεια και συντέλεσαν με κάθε τρόπο στην επανέναρξη της λειτουργίας των ΠΙ.

Δεδομένων των ειδικών συνθηκών της επιδημίας του Covid-19 τα Ιατρεία θα λειτουργήσουν σύμφωνα με τα όσα ορίζουν οι υγειονομικοί κανόνες που έχει θεσπίσει η πολιτεία.
  
Δελτίο Τύπου : Επαναλειτουργία Περιφερειακών Ιατρείων στον Δήμο Πάργας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Ιουλίου 01, 2020 Rating: 5 Η 6η ΥΠΕ , ο Δήμος Πάργας και οι Τοπικές Κοινότητες, ξεκινούν ξανά μετά από αρκετά χρόνια την λειτουργία των Περιφερειακών Ιατρείων το...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: