728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Διακινούσαν λαθραία τσιγάρα και καπνό




Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την πάταξη του λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων, συνελήφθησαν στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, δύο αλλοδαπές, εκ των οποίων η μία ανήλικη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου «περί τελωνειακού κώδικα».

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο κατηγορούμενες χθες αργά το βράδυ, μετέβησαν στο σταθμό υπεραστικών λεωφορείων Ιωαννίνων και παρέλαβαν από την αποθήκη ασυνόδευτων δεμάτων μία αποσκευή και δύο δέματα, που περιείχαν λαθραία καπνικά προϊόντα.

Επίσης, όπως διαπιστώθηκε οι δύο κατείχαν λαθραία καπνικά προϊόντα και στο σπίτι τους.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -3.159- πακέτα τσιγάρων και -222- συσκευασίες καπνού, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Τα κατασχεθέντα καπνικά προϊόντα θα παραδοθούν στο Τελωνείο Ιωαννίνων για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.






Διακινούσαν λαθραία τσιγάρα και καπνό Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Ιουνίου 13, 2020 Rating: 5 Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την πάταξη του λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων, συνελήφθησαν στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδι...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: