728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Τα στοιχεία του Μαΐου δείχνουν ότι οι Έλληνες συνεχίζουν να παρκάρουν όπου βρουν

Σε 6.900 ανήλθαν οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν τον περασμένο μήνα




Σε 6.900 ανήλθαν τον Μάιο οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος της Τροχαίας «Ελεύθερη κυκλοφορία των πολιτών στις πόλεις».

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, οι παραβάσεις είναι 1.320 για στάση-στάθμευση σε ράμπα διάβασης ΑμεΑ, σε ειδικούς χώρους στάθμευσης οχημάτων ΑμεΑ και σε χώρους στάθμευσης αποκλειστικά για συγκεκριμένο όχημα ΑμεΑ, 3.153 για στάση-στάθμευση σε πεζοδρόμια, πλατείες και ειδικά ερείσματα που προορίζονται για πεζούς όπως και ποδηλατοδρόμους, 959 για στάση-στάθμευση στις εισόδους και εξόδους των πεζόδρομων ή πάνω σε αυτούς, 670 για στάση-στάθμευση σε διαβάσεις πεζών ή σε απόσταση μικρότερη των πέντε μέτρων από αυτές, 37 για κίνηση οχημάτων σε λεωφορειόδρομους, 98 για παράνομη κίνηση σε πεζοδρόμια και πεζόδρομους και 663 για ηχορύπανση από οχήματα.

Σημειώνεται, επίσης, ότι από την έναρξη του προγράμματος, τον περασμένο Σεπτέμβριο, έως σήμερα, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 108.920 παραβάσεις.


Το συγκεκριμένο πρόγραμμα σχεδιάστηκε από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αστυνόμευσης του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ, με στόχο να βελτιώσει τις συνθήκες προσβασιμότητας στις πόλεις, αντιμετωπίζοντας φαινόμενα παραβατικότητας που δυσχεραίνουν την κυκλοφορία πεζών και οδηγών, επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών και υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής τους.



Τα στοιχεία του Μαΐου δείχνουν ότι οι Έλληνες συνεχίζουν να παρκάρουν όπου βρουν Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Ιουνίου 04, 2020 Rating: 5 Σε 6.900 ανήλθαν οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν τον περασμένο μήνα Σε 6.900 ανήλθαν τον Μάιο οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν στο πλαίσ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: