728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Στον Υπουργό ο Δήμαρχος Πρέβεζας




Επίσκεψη στον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος ενημερώνοντάς τον για τις σημαντικές διακρίσεις και τη διεθνή προβολή που έλαβε ο Δήμος και η χώρα μας από τη EUROPEAN BEST DESTINATION με τον χαρακτηρισμό της ενιαίας ακτογραμμής της μήκους 26 χιλιομέτρων ως πρώτη ασφαλέστερη παραλία της Ευρώπης και γενικότερα της Πρέβεζας ως 5ης ασφαλέστερης περιοχής στην Ευρώπη.

Ο Υπουργός Εσωτερικών εξέφρασε τα συγχαρητήρια στον κ. Γεωργάκο για την καμπάνια του Δήμου Πρέβεζας ΠΡΕΒΕΖΑ 2020 Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ! #Preveza2020_BeSafe_BeFree! η οποία οδήγησε στη διπλή διεθνή αναγνώριση της Πρέβεζας ενώ τόνισε ότι θα σταθεί στις ανάγκες και στις προτεραιότητες του Δήμου Πρέβεζας τις οποίες ο Δήμαρχος του παρουσίασε αλλά και ότι θα επισκεφθεί εκ νέου την όμορφη, φιλόξενη και ασφαλή Πρέβεζα.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ Νίκος Γεωργάκος ανέφερε:

“Η Τοπική Αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα οι Δήμοι αποτέλεσαν σε άψογη συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών, την ΚΕΔΕ και την κυβέρνηση, την αιχμή του δόρατος στην επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας ώστε να βγούμε όλοι μαζί νικητές.

Σήμερα επισκέφθηκα τον Υπουργό Εσωτερικών στην Αθήνα με ιδιαίτερη χαρά, υπερηφάνεια και τιμή, ως δήμαρχος Πρέβεζας, διότι το αποτέλεσμα της καμπάνιας προβολής της Πρέβεζας που ανέδειξε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου ως προς τις ανάγκες της πανδημίας στη νέα τουριστική σεζόν, αποτέλεσε το γεγονός που οδήγησε στη διπλή διεθνή αναγνώριση της πρώτης ασφαλέστερης παραλίας στην Ευρώπη καθώς και του πέμπτου ασφαλέστερου προορισμού από το EUROPEAN BEST DESTINATION.

Η καμπάνια του Δήμου Πρέβεζας, «Πρέβεζα 2020 η Ασφάλεια της Ελευθερίας!» #Preveza2020_BeSafe_BeFree! σε συνδυασμό με τη διπλή διεθνή διάκριση, διαφήμισε το υψηλό επίπεδο ασφάλειας στην περίοδο της πανδημίας αλλά και τη μοναδική ομορφιά της χώρας μας στα μεγαλύτερα διεθνή μέσα όπως το Forbes, το DailyMirror, καθώς και σε ΜΜΕ πολλών χωρών.

Παραδίδω στον Υπουργό Εσωτερικών τα λογότυπα της διπλής διεθνούς διάκρισης καθώς και της καμπάνιας του Δήμου Πρέβεζας ευχαριστώντας τον για τη στήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας και έχοντας την πεποίθηση ότι θα σταθεί άμεσα και δραστικά στις τρέχουσες ανάγκες του δήμου ενόψει της τουριστικής περιόδου, ώστε να σταθούμε στο επίπεδο της διεθνούς προβολής που επιτύχαμε, προσκαλώντας τον εκ νέου στην ασφαλή και όμορφη Πρέβεζα”




πηγη:https://www.epiruspost.gr/
Στον Υπουργό ο Δήμαρχος Πρέβεζας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Ιουνίου 03, 2020 Rating: 5 Επίσκεψη στον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος ενημερώνοντάς τον για τις σημαντικ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: