728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη.. τον τσίμπησε η ΟΠΚΕ!



Από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής της Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Άρτας, συνελήφθη ένας αλλοδαπός, κατηγορούμενος για κλοπές, τελεσμένες και σε απόπειρα, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και αλλοδαπών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον αλλοδαπό, διότι νωρίτερα είχε αφαιρέσει δύο κινητά τηλέφωνα από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας προέκυψε επιπρόσθετα ότι ο δράστης, κατά το χρονικό διάστημα από 24 έως 26-06-2020 στην περιοχή της Άρτας, διέπραξε τις παρακάτω αξιόποινες πράξεις:

• την 24/25-06-2020, αφού έσπασε το τζάμι παραθύρου αυτοκινήτου, αφαίρεσε δύο τραπεζικές κάρτες, γυαλιά ηλίου και ένα ρολόι,

• την 26-06-2020, διέρρηξε δύο σπίτια με σκοπό την κλοπή, έγινε όμως αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή χωρίς να ολοκληρώσει την πράξη του.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• μέρος από τα κλεμμένα αντικείμενα, τα οποία και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους,

• μαχαίρι,

• -4- φυσίγγια πυροβόλου όπλου,

• κοσμήματα, η προέλευση των οποίων εξετάζεται.

Ο συλληφθείς, ο οποίος επιπρόσθετα στερείται νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.




Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη.. τον τσίμπησε η ΟΠΚΕ! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Ιουνίου 28, 2020 Rating: 5 Από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής της Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Άρτας, συνελήφθη ένας αλλοδαπός, κατηγορούμενος για κλο...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: