728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Χωρίς προβλήματα η έναρξη των πανελλαδικών… 2.508 οι υποψήφιοι στην Ήπειρο





Χωρίς προβλήματα και απρόοπτα έγινε η πρεμιέρα των πανελλαδικών εξετάσεων. Οι μαθητές προσήλθαν νωρίς το πρωί στα εξεταστικά κέντρα με όλα τα μέτρα προστασίας λόγω της πανδημίας. Σε ένα διαφορετικό περιβάλλον φέτος, αλλά έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στη δοκιμασία για την εισαγωγή στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ηπείρου Κώστας Καμπουράκης μιλώντας στο Epiruspost σημείωσε ότι η έναρξη των εξετάσεων έγινε με τους καλούς όρους και χωρίς προβλήματα.

«Οι μαθητές προσήλθαν στα εξεταστικά κέντρα, μπήκαν κανονικά στις αίθουσες, τακτοποιήθηκαν με βάση τα νέα μέτρα και η μετάδοση των θεμάτων ολοκληρώθηκε σε όλα τα σχολεία της Ηπείρου χωρίς να σημειωθεί κανονικά πρόβλημα», τόνισε ο κ. Καμπουράκης.



Στις πανελλήνιες εξετάσεις μετέχουν 2.158 μαθητές που δίνουν με το νέο σύστημα, είναι απόφοιτοι δηλαδή της τρέχουσας χρονιάς, 312 μαθητές που δίνουν με το παλιό σύστημα και 38 μαθητές που δίνουν σε ειδικά εξεταστικά κέντρα.

Την Τρίτη κάνουν πρεμιέρα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ. Συνολικά είναι 442 από τα Επαγγελματικά Λύκεια της Ηπείρου ενώ 17 θα δώσουν σε ειδικό εξεταστικό κέντρο.








Χωρίς προβλήματα η έναρξη των πανελλαδικών… 2.508 οι υποψήφιοι στην Ήπειρο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Ιουνίου 15, 2020 Rating: 5 Χωρίς προβλήματα και απρόοπτα έγινε η πρεμιέρα των πανελλαδικών εξετάσεων. Οι μαθητές προσήλθαν νωρίς το πρωί στα εξεταστικά κέντρα με ό...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: