728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πλήρωσε 2.000 αλλά δεν πήρε ποτέ το μηχάνημα



Εξιχνιάστηκε μετά από έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου, που τελέστηκε σε βάρος ενός ημεδαπού.

Συγκεκριμένα, προηγήθηκε καταγγελία του παθόντα, σύμφωνα με την οποία, ύστερα από αγγελία πώλησης γεωργικού μηχανήματος που εντόπισε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, κατέθεσε τμηματικά σε τραπεζικούς λογαριασμούς το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ για την αγορά του, χωρίς ωστόσο ποτέ να το παραλάβει.

Από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν για την εμπλοκή τους στην υπόθεση τα στοιχεία δύο ημεδαπών γυναικών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.





Πλήρωσε 2.000 αλλά δεν πήρε ποτέ το μηχάνημα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Ιουνίου 27, 2020 Rating: 5 Εξιχνιάστηκε μετά από έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου, που τελέστηκε σε βάρος ενός ημεδαπ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: