728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Συγκεντρώσεις και πορείες με… αποστάσεις!





Διαφορετικός ήταν φέτος ο εορτασμός της Εργατικής Πρωτομαγιάς. Οργανώσεις και σωματεία τήρησαν τις απαγορεύσεις λόγω των μέτρων για τον περιορισμό διάδοσης του COVID-19 και δεν προχώρησαν σε συγκεντρώσεις.

Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων και άλλα σωματεία από την πλευρά τους, έκαναν τις καθιερωμένες εκδηλώσεις αλλά τηρώντας τις αποστάσεις.



Το ΕΚΙ προχώρησε σε μικρές συγκεντρώσεις σε αρκετές συνοικίες της πόλης ενώ στην κεντρική πορεία που ξεκίνησε από το χώρο του και κινήθηκε στην πλατεία και σε κεντρικούς δρόμους της πόλης τηρήθηκαν οι αποστάσεις που επιβάλλονται αυτή την περίοδο.




Εκπρόσωποι σωματείων υπογράμμισαν ότι η πανδημία έχει μετατραπεί σε ευκαιρία καταπάτησης των εργατικών δικαιωμάτων γεγονός που επιβάλλει σε κάθε εργαζόμενο να προετοιμαστεί για την επόμενη μέρα με το δυνάμωμα των οργανώσεων σε κάθε χώρο δουλειάς.




Συγκεντρώσεις και πορείες με… αποστάσεις! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Μαΐου 01, 2020 Rating: 5 Διαφορετικός ήταν φέτος ο εορτασμός της Εργατικής Πρωτομαγιάς. Οργανώσεις και σωματεία τήρησαν τις απαγορεύσεις λόγω των μέτρων για...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: