728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πρέβεζα: Με κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Στ. Κάππα τίμησαν την Εργατική Πρωτομαγιά τα Σωματεία του Εργατικού Κέντρου



Με κατάθεση στεφάνων του μνημείο του Σταύρου Κάππα (εκτελέστηκε στην Καισαριανή την Πρωτομαγιά του 1944) στον Άγιο Θωμά Πρέβεζας τίμησαν την Εργατική Πρωτομαγιά τα Συνδικάτα του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας και η Δημοτική Αρχή.

Λίγο πριν τις 11 το πρωί, συγκεντρώθηκαν και κατέθεσαν στεφάνια και λουλούδια στο μνημείο, συγγενής του Στ. Κάππα, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χρ. Δημόπουλος, ο Δήμαρχος Πρέβεζας Ν. Γεωργάκος και εκπρόσωποι των ακόλουθων σωματείων: ΕΛΜΕ, Χειριστών, Καθαριστριών Π.Ε. Πρέβεζας, Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης, Εμποροϋπαλλήλων και λοιπών εμπορικών υπαλλήλων, Ξενοδοχοϋπαλλήλων και εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ.




Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χρ. Δημόπουλος «Μαζευτήκαμε σήμερα εδώ στο Μνημείο του Στ. Κάππα, ένας εκπρόσωπος από κάθε Σωματείο του Εργατικού Κέντρου, τηρώντας τα μέτρα για τις αποστάσεις, για να αποτίσουμε φόρο τιμής στους εργαζόμενους που έδωσαν και τη ζωή τους για τα δικαιώματα της εργατικής τάξης, αλλά και για όσους αγωνίζονται αδιάκοπα για δικαιώματα και κατακτήσεις που βρίσκονται ακόμα και σήμερα υπό αμφισβήτηση. Θα είμαστε παρών στις επάλξεις του αγώνα.

Η πρωτομαγιά είναι απεργία και όχι αργία! Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά!!!».









Πρέβεζα: Με κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Στ. Κάππα τίμησαν την Εργατική Πρωτομαγιά τα Σωματεία του Εργατικού Κέντρου Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Μαΐου 01, 2020 Rating: 5 Με κατάθεση στεφάνων του μνημείο του Σταύρου Κάππα (εκτελέστηκε στην Καισαριανή την Πρωτομαγιά του 1944) στον Άγιο Θωμά Πρέβεζας τίμησα...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: