728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πάργα: ΣτηρίΖΟΥΜΕ την τοπική αγορά – ΠροΤΙΜΟΥΜΕ τα καταστήματα της περιοχής μας





Καλούμαστε μετά από δύο σχεδόν μήνες αναγκαίου αποκλεισμού και κοινωνικής αποστασιοποίησης να επανέλθουμε με προσοχή στην κανονικότητα και στις δουλειές μας. Καλούμαστε να επιδείξουμε υπευθυνότητα απέναντι στον εαυτό μας και τους συμπολίτες μας, κινούμενοι με ασφάλεια και τηρώντας τις οδηγίες των αρμοδίων.

Από αυτή την κρίση, που αδρανοποίησε και κράτησε τις επιχειρήσεις κλειστές για όλο αυτό το χρονικό διάστημα, οφείλουμε να βγούμε πιο δυνατοί. Οφείλουμε, ταυτόχρονα να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις της περιφερειακής μας ενότητας, ώστε να εξασφαλίσουμε την επιβίωση τους, βοηθώντας τις τοπικές επιχειρήσεις και διατηρώντας τις θέσεις εργασίας. Οφείλουμε να κρατήσουμε ζωντανή την τοπική οικονομία, προκειμένου να κερδίσουμε τη καθημερινότητα μας.
Αγοράζοντας προϊόντα και υπηρεσίες από την αγορά της Πάργας.
Πάργα: ΣτηρίΖΟΥΜΕ την τοπική αγορά – ΠροΤΙΜΟΥΜΕ τα καταστήματα της περιοχής μας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Μαΐου 15, 2020 Rating: 5 Καλούμαστε μετά από δύο σχεδόν μήνες αναγκαίου αποκλεισμού και κοινωνικής αποστασιοποίησης να επανέλθουμε με προσοχή στην κανονικότητα και σ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: