728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Σύλλογος Εστίασης Πάργας:Στηρίζουμε του συναδέλφους, σεβόμαστε τη δημόσια υγεία.








Στηρίζουμε του συναδέλφους, σεβόμαστε τη δημόσια υγεία :

Ο Σύλλογος Εστίασης κ Καφέ Μπαρ Πάργας θα ήθελε να ενημερώσει τους συμπολίτες μας ότι τα μέλη του συλλόγου από την αρχή της παγκόσμιας αυτής υγειονομικής πρωτόγνωρης κρίσης τηρήσαμε στο απόλυτο όλες τις οδηγίες τις οποίες έθεσε η πολιτεία, σεβόμενοι στο ακέραιο το υπέρτατο αγαθό της δημόσιας υγείας.
Η ίδια η πολιτεία, αφουγκραζόμενη την ανάγκη της κοινωνίας, έδωσε τα εργαλεία και τη δυνατότητα σε κάποιους από εμάς να συνεχίσουμε τη λειτουργία μας τηρώντας όμως αυστηρά τους υγειονομικούς όρους και κανόνες.
Επίσης καταδικάζουμε την οποία στοχοποίηση από τον οποιονδήποτε προς τα μέλη του συλλόγου μας καθώς, ας μη γελιόμαστε, γνωριζόμαστε όλοι σε αυτή την πόλη και οι συμπολίτες μας έχουν αποδείξει περίτρανα ότι στηρίζουν το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρουνε τα μέλη του συλλόγου μας.
Τέλος ο σύλλογος σεβόμενος την πρόληψη, την προστασία και την προαγωγή της δημόσιας υγείας θα ήθελε να επισημάνει προς όλους τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων πώλησης προϊόντων Take away την αυστηρή τήρηση των προδιαγραφών που ορίζει ο νόμος για την άμεση επιστροφή στην κανονικότητα.
Αγαπημένοι μας συμπολίτες το σίγουρο είναι ότι μας λείπετε και πιστεύουμε ότι σας λείπουμε και εμείς , τώρα όμως είναι η στιγμή να δείξουμε την μεγαλύτερη ψυχραιμία, για το επόμενο όμως αυτόν κρίσιμο διάστημα παρακαλούμε πολύ, ας κρατήσουμε τις αποστάσεις για να μπορέσουμε όλοι μαζί να ξανά ανταμώσουμε και να διασκεδάσουμε.
Εκ του ΔΣ,
Ο πρόεδρος Τσοβιλης Δημήτρης
Σύλλογος Εστίασης Πάργας:Στηρίζουμε του συναδέλφους, σεβόμαστε τη δημόσια υγεία. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Μαΐου 10, 2020 Rating: 5 Στηρίζουμε του συναδέλφους, σεβόμαστε τη δημόσια υγεία : Ο Σύλλογος Εστίασης κ Καφέ Μπαρ Πάργας θα ήθελε να ενημερώσε...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: